Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szoktátok nézni a "Nem tudtam...

Szoktátok nézni a "Nem tudtam hogy terhes vagyok" című műsort?

Figyelt kérdés
Ezek tényleg igaztörténetek lehetnek?? Nagyon durva dolgok vannak benne...ha tényleg igaz, akkor már semmi nem bizos, bárki terhes lehet akár jó ideje és mégsem tud róla...én már belegondoltam, hogy velem is megtörtént/megtörténhet majd.
2010. dec. 14. 11:34
 1/6 anonim ***** válasza:
pár részt láttam, igazából nekem ezt nagyon nehéz elképzelnem. nem érzik, hogy rúg a baba? és különben is annyi testi változással jár a várandósság...
2010. dec. 14. 11:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm szoptatás közben esett teherbe, és már meg is mozdult a baba, ő mégsem vette észre, hogy terhes. 5 hónapos volt már, mie kiderült. Nem egy vekony csaj, hozzá kell tennem, szóval nem látszott rajta.
2010. dec. 14. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Az ilyesmi ritka mint a fehér holló...
2010. dec. 14. 11:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Biztosan van, de sokan szerintem csak ráfogják, hogy nem vettem észre. Ismerősöm, 17 éves 40 kg-os lány is ezt állítja, hogy nem vette észre, csak mikor már 6 hónapos terhes volt... Nem tudom, hogy se hányinger, se vérzéskimaradás, se a feltűnő hízás nem volt gyanús?
2010. dec. 14. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:

8 és fél év van a két kislányom között, nem terveztük a másodikat, és az elsővel is gyógyszer kellett, hogy teherbe essek. A második babával már 13 hetes voltam, mire kiderült...lestem mint a lukinyúl, hogy most akkor hogy?? mikor?? Semmi tünetem nem volt, a menszim megjött, bár késett2 hetet, de nálam mindig is rendszertelen volt.

Vannak az életnek váratlan ajándékai:-)))

2010. dec. 14. 12:38
 6/6 anonim ***** válasza:
2010. dec. 14. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!