Szoktatok maszturbálni, terhes anyukák?
Tenerbeesés előtt is maszturbáltatok vagy csak mióta terhesek vagytok? Milyen gyakran? Van szex a férjetekkel?
N/32
Nem. Szex heti 3-4szer van.
Van már 2 gyerekem, most várom a harmadikat örülök hogy élek eszembe se jut ilyesmi :)) meghalni nincs erőm kb.:)))
Nem szoktam :)
Heti 3 kb minimum
2. babámat várom és estére örülök h élet mert a nagy is még kicsi :))
Teherbe esésem előtt sose maszturbáltam, de azóta heti 1-2x igen :( Nem tudom mi jött rám.
A párommal heti 1-2x szoktunk együtt lenni, mert mire hazaér este nekem már inkább aludni van kedvem.
előtte is, terhesség alatt is. Terhesség alatt el voltunk tiltva a szextől. Önkielégítéskor viszont másmilyen orgazmus éri a testemet, olyan, mint valami rossz szokás (mint a cigizés), nem tudtam róla leszokni. A babámmal nem volt gondom. Nem csinálom gyakran, pár hetente.
Most a 2. babámat várom, ezzel a terhességgel még nem került rá sor.
"A gyerekek előtt is napi szinten szeretkeztünk"
Ezen olyan jót röhögtem. Tudom, hogy nem úgy értette, hogy a gyerekek előtt (a gyerekek szeme láttára), de úgy is lehet olvasni: :D
Köszönöm az eddigieknek.
Utolsó! Most is el vagytok tiltva a szextől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!