Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoktátok nézni a Discovery...

Szoktátok nézni a Discovery T&L-en a "Nem tudtam, hogy terhes vagyok" című műsort?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 17:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%

Régebben láttam pár részt.

Nem mondom hogy humbug de némelyik elég hihetetlen... nem látszik a pocak??? hmm.

Miért kérded?

2010. dec. 4. 18:03
 2/14 A kérdező kommentje:

igazából nekem is furcsa,hogy nem veszik észre,mert nem nő a pocak,vagy éppen negatív lett a teszt,és érdekelt,hogy másnak mi a véleménye róla

köszi a választ :)

2010. dec. 4. 18:07
 3/14 anonim ***** válasza:
Láttam már belőle jópár részt, de némelyik történet tényleg hihetetlen... 4 kilót hízott a terhessége alatt? :O
2010. dec. 4. 18:09
 4/14 anonim ***** válasza:
35%

én 5 kg -ot hiztam.

alig hánytam

de észrevettem.

2010. dec. 4. 18:12
 5/14 A kérdező kommentje:
még mondjuk ha valaki olyan alkat,mint én,akkor hihetőbb,de egy teljesen vékony lánynál tényleg hihetetlen
2010. dec. 4. 18:13
 6/14 anonim ***** válasza:
51%

Á szerintem a testalkat nem mentség. A 8. hónapban is már olyanokat tudnak rúgni hogy azt kizárt hogy nem érzik meg.

Mondjuk lehet hogy nem esélyesek a terhességre mert hormonproblémáik vannak és fel se merül v. az hogy az elején kb. a feléig nem veszik észre. szerintem csak hirverés meg só az egész.

2010. dec. 4. 18:16
 7/14 A kérdező kommentje:
volt olyan része is,ahol közvetlen a szülés előtt tesztelt pozitívat,viszont én úgy tudom,hogy akkor már nem termel a szervezet ilyen hormont,vagy mégis termel???
2010. dec. 4. 18:20
 8/14 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom hogy a 4. hónap környékén már nem érdemes pont ezért tesztelni.

[link]

[link]

nagyjából megegyezik a többség véleménye az itt irtakkal.

2010. dec. 4. 18:26
 9/14 kisnita ***** válasza:
68%

Én is láttam egy pár részt és nekem hihetőek a sztorik :)

A legjobb barátnőm mesélte, hogy van egy csaj a faluban aki akkor tudta meg, hogy terhes amikor már szült. Semmi nem látszott rajta és tünetei sem voltak, nem kövér egyébként tök átlagos csaj és mégsem volt pocakja, 5 kg-t hízott összesen, de nem gondolta, hogy a terhesség miatt mert gyógyszert szedett. Végig dolgozott a terhessége alatt, ugyan úgy élt, járt szórakozni, néha alkoholt is ivott és rendszeresen cigizett meg egyébként is füstös helyen dolgozott (kocsmában pultos volt) és makk egészséges 3 kg-s kisfiút szült. Úgyhogy tényleg van ilyen. Személyesen nem ismerem a csajt, de láttam már a buszon mutatta barátnőm és tényleg szép gyereke van. :)

2010. dec. 4. 18:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

a szomszéd csajszi 14re van kiírva, magas, vékony csajszi és nem mondod meg róla, hogy terhes4 hihetetlen, de nem látszik semmi! úgy hidd ahogy mondom, nem látszik!!!

De azt azért érzi, hogy rug! :))

2010. dec. 4. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!