Szoktátok nézni a Discovery T&L-en a "Nem tudtam, hogy terhes vagyok" című műsort?
Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 17:58
11/14 anonim válasza:
Nekünk most kötötték be a kábel TV-t,szóval még egy rész sem láttam!Mikor megy ez a műsor??
12/14 A kérdező kommentje:
szombat és vasárnap 21:50től szokott menni
2010. dec. 6. 11:02
13/14 anonim válasza:
Köszi!Egyébként én már majdnem 5 hónapos terhes voltam,amikor megtudtuk,hogy jön a baba!!De azért ennek is volt előzménye!Volt,amikor egyszerűen csak belémhasított,hogy "ÚRISTEN!TERHES VAGYOK!",és sorra negatív lett 3 teszt.Mint kiderült,akkor lehettem kb. 4 hetes terhes...Persze voltak "tüneteim" is,csak mindre volt más magyarázat.Híztam,de akkoriban kezdtem el egy hízókúrát,mert nagyon sovány voltam,ráadásul MINDIG is kívánós voltam és most is az vagyok.Megjött a mensim is,igaz nem olyan erősen és kevésbé görcsöltem,de hát erre vágytam akkor már 10 éve!!!!A fáradtságomat pedig be tudtam a napi 10-12 óra gyerekekkel és hülye felnőtekkel való melónak...Szóval nekem rendesen "betartott" a sors vagy mi a szösz... ☺☺
14/14 A kérdező kommentje:
persze,van aki nem veszi veszi észre,csak mondjuk pár hónapos terhesen,de nekem egy kicsit furcsa,hogy szülés előtt tudja meg,hogy terhes
2010. dec. 6. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!