Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges akkor teherbe...

Lehetséges akkor teherbe esnie valakinek ha kb félpercig hozzá ér a férfi nemi szerve a nöéhez? Még ugy is ha nem történt semi csak hozzá ért és egy kicsi elöváladék volt rajta?

Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 10:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem valószinű.
2009. jan. 21. 10:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Kézzel is macerás annyi spermát a hüvelybe mélyen bejuttatni, hogy abból baba legyen, most képzeld el, hogy még be is kell jutni a hüvelybe.... azon végig, be a méhszájon, és fel, elcsípni a petesejtet időben, és annyian kell hogy legyenek a spermák, hogy a petesejtet átjárhatóvá tudják tenni egy számára ami nem két darabot jelent...

Esélye 0,0000000000000000000001%

Ha esetleg összejönne arról írj kérlek... legközelebb nem strapálnám magam....

2009. jan. 21. 11:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon minimális az esélye...

Kedves utolsó! Neked a gyerekcsinálás macera? :) Én élvezni szoktam ;) (nem kötekedni akarok, csak olyan érdekesen foglamaztál ;) )

2009. jan. 21. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem macera, csak ha ennyivel is el lehet intézni.

Amúgy 17hetesen per pill minden macera:D

2009. jan. 21. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves Macerás! :)

Akkor gartula! :) Boldog babavárást! :)

Enci

2009. jan. 21. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon képtelen. Most tényleg. Jó-jó az előváladéktól is meg tudsz termékenyülni, de azért ahhoz rendesen kellene szexelni szerintem. Azzal, hogy éppen a hüvelybemenethez ér, nem hinném, hogy onnan képesek a kis fickók hosszú utat megtenni, főleg, ha figyelembe vesszük a hüvely lúgos kémhatását.
2009. jan. 21. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!