Ha sikerült a babó, akkor mensi előtt pár nappal lehet ilyen fehéres folyásom?
Figyelt kérdés
Vagy akkor mensi jön majd?2009. jan. 21. 08:28
11/15 anonim 

válasza:

Szia! Na,kiderült már valami? Nekem még nem jött meg(31.nap) de ma lett egy pici folyásom,de még reménykedem.
12/15 A kérdező kommentje:
Szió!
Nekem vasárnap megjött, a 31.napon.:(
Ma megyünk dokihoz a 3. havi clostymért...
Neked szívből drukkolok, és majd írd meg!
:):)
2009. jan. 27. 10:44
13/15 anonim 

válasza:

Sajnálom,hogy nem jött össze:(,próbáld meg mással elterelni a figyelmed(tudom,hogy nem ilyen egyszerű,de azt mondják,ugyis akkor jön össze,mikor nem is számítasz rá). Én ma vagyok a 33.napban és még nem jött meg,de ma reggel negatívat teszteltem:( ugyhogy most tanácstalan vagyok. Várok még egy hetet és hétfőn újra megnézem.
14/15 anonim 

válasza:

Tegnap délután a 33.napon sajnos nekem is megjött:(
15/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom, h neked is megjött!:(
Nálam ez az uttolsó(tehát 3.)clostys hónap, és ha most sem jön össze, jön az inszem..
2009. jan. 29. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!