Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mára nem vártam, de reggelre...

Mára nem vártam, de reggelre jelentkezett. Ilyenkor ti még szoktatok reménykedni? A hőm két tizedet esett. Már biztos nincs baba?

Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 08:06
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Nekem február elején kell visszamennem az orvoshoz a műtét utáni 3 hónapos kontrollra, gondolom UH-t csinál, ha meg nem, akkor megkérem csináljon, s meglátjuk mit mond. Megkérdezem azt is, hogy miért nem sikerül. Lehet az is hogy a műtét miatt, bár a dokim azt mondta, nyugodtan lehet dec.-től próbálkozni.
2009. jan. 21. 08:48
 12/31 anonim ***** válasza:
78%

8:11-es megint. Sajnálom... és nagyon megértelek.

Nekünk első babánk lenne, és múlt ciklusban én is biztosra vettem, hogy sikerült. Láthatóan megnőtt a mellem, feszült, majdnem egész hónapban olyan majdnem-megjön-érzésem volt, szagérzékeny voltam, meg kívánós, aluszékony... A hőm végig (a menzi napjáig) az egekben volt, 37 fölött. És szombaton derült égből villámcsapás: reggel 3 tizedet esett a hőm, délelőtt megjött. :-((( végigsírtam a szombatot. Ja, és volt egy halvány pozitív tesztem menzesz előtt! Utána negatívak. Úgyhogy én is azt mondom: terhes voltam és elment. És nagyon rosszul érzem magam, hoyg a testem nem képes a saját gyermekemet magába fogadni, bűntudatom van.

2009. jan. 21. 08:51
 13/31 A kérdező kommentje:
Ne legyen bűntudatod. Én is csak azzal nyugtatom magam, hogy ha elment akkor nem lett volna egészséges, és hogy jobb így.
2009. jan. 21. 08:54
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igazad van... csak ahogy Te írtad: nehéz. nehéz elfogadni, és szembenézni ezzel. :-(
2009. jan. 21. 08:57
 15/31 A kérdező kommentje:
Képzeljétek az egyik válaszolót akarom most "levadászni" ,mert neki 3 hónapig megvolt a menzije és most 3 hónapos terhes. Még ő adhat nekem reményt esetleg.
2009. jan. 21. 08:59
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Bár úgy lenne és babás lennél! Nem a menzesz a probléma, hanem hogy lement a hőd! :-(((
2009. jan. 21. 09:03
 17/31 A kérdező kommentje:
Azt azért hozzáteszem, hogy nem mértem a hónap elejétől, meg eddig mindig 8-kor mértem, de tegnap is fél 8-kor, ma meg 3-szor keltem fel a kisfiamhoz, reggel fél 7-kor kelt, így kb. negyed nyolcig tudtam aludni, de azért megmértem, ezért bízom benne, vagy ez nem folyásolja be?
2009. jan. 21. 09:09
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértelek(nem tudom hányadik válaszoló vagyok).

Nekem is már kétszer elment a baba(én vagyok a több mint egy éve próbálkozó) és 3 hónapja műtöttek amin még kiderült hogy endometriózisomis van. Sajnos azóta egy orvostól sem kaptam választ a kérdéseimre így egy merő tanácstalanság vagyok és folyton kapaszkodom az utolsó szalmaszálba is én is.:(

És igen ha a baba menni akar akkor menjen. Tudom nagyon rossz nagyon sok átsírt nap van már mögöttem is. De egy beteg gyermeknél nem lehet nagyobb fájdalom az életben. És biztos azért nem maradt meg mert baj volt.

Mindegy fiú lesz vagy lány csak egészséges legyen.

Kívánom mielőbbi pocaklakókat magunknak. És nagyon jó egészséget. Persze sok-sok kitartást.

Nem szabad elkenődni(tudom bután hangzik főleg hogy én tegnap vesztettem el areményt és nekem volt doki aki azt mondta soha nem fogok szülni). De nem szabad feladni. Ahol ekkora szeretettel és odaadással várnak egy babát mint mi ott biztos lesz.:)

Puszillak

2009. jan. 21. 09:09
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Uolsó vagyok.

Ha felkelsz vagy netán rosszul alszol stb... Az befolyásolja a hődet. Már több mint egy éve mérem. Tuti. Én is voltam így és olyan hülyeségek jöttek ki. Szóval ha ma így mérted akkor úgy jelöld be ha vezeted hogy ne vegye figyelembe mert fals eredményt kapsz.

2009. jan. 21. 09:11
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
8:11-es: ezt nem mondtad az elején :-) szorítunk!
2009. jan. 21. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!