A mellem fáj már 3 napja de azért nem úgy hogy majdnem leszakad! DD, pedig a menszimnek még van 1 hete, ez mindenképpen a menszit jelezheti?
szia! hát én pénteken teszteltem pozitívat!!
És nekem is fájt a mellem nagyon és most is ,meg különös hasszurkám is volt. Na meg olyan mint ha mindjárt megjönne........DE nem
Ugyhoyg van esély.Én éreztem már ilyenkor, hogy az vagyok.REMÉLTEM:)
előző vagyok! állandóan azt néztem most akkor meg jött.
És amikor a nem várt napja esedékes volt.kkor csináltam tsztet ,de negatív volt. Utána vártam egy hetet, persze nem jöt meg továbbra se,és pozítiv lett.
Drukkolok:)
Szia!
Ez még akármi is lehet. Nem szoktad mérni az ébredési hődet? Sokat ssegít a bizonytalanságon. Ha reggelente 37 körül, vagy felette van, és mensi előtt 1-2 nappal nem megy le, akkor jó esélyeid vannak.
Nekem pé utáni 12-16. napig émelygésem volt, abból tudtam, hogyy összejött a baba. A mellem viszont egyáltalán nem volt érzékeny. Nem vagyunk egyformák, mindenkinél más-más tünetek jelentkeznek.
Drukkolok, hogy baba legyen!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!