Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőmérőzés? Fontos. Segitetek?

Hőmérőzés? Fontos. Segitetek?

Figyelt kérdés
pár napja elkezdtem hőmérőzni.ma megjött.el tudnátok nekem mondani hogy amikor pé-m lesz hogy változik a hő?honnan fogom tudni hogy együtt kell lennünk?
2010. dec. 13. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Itt megtanulhatod, hogyan értelmezd a hőgörbédet: [link] mert ugy mérni, vezetni mit sem ér, ha nem tudod, mit jelent.

Ha előre szeretnéd tudni, hogy ikor legyetek együtt, akkor erre a hőgörbe nem alkalmas. Ovulációs tesztet kellene alkalmaznod: [link] Bármelyik dorgériában kapható, de a neten (Vatera, teszvesz) nagyágrendekkel olcsóbb, én is onnan vettem mindig. A mellékelt használati utasításban minden benne van, hogy mikor és hogyan kell használni.

FONTOS: az ovulációs teszt előre jelzi neked, hogy mikor lesz ovulációd. Amikor pozitívra vált, akkor az még nem ovuláció, csak az előjele. Amikor pozitívról negatívra vált ismét, AKKOR van az ovulációd, akkor van a legtöbb esély a babára.

2010. dec. 13. 11:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak utólag látszik a görbén, hogy mikor volt az ovud! Néhány hónap alatt ki lehet tapasztalni és akkor tudni fogod előre is melyik napon szokott lenni!
2010. dec. 13. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!