Kedves Lh-tesztet használó sorstársak! Vajon későn teszteltem? Vagy nincs peteérésem?
Figyelt kérdés
Havonta ( a ciklusom 28 napos) használom az lh-tesztet, mindig ugyanazt, nekem bevált. Most a 12.napon teszteltem először a C-kontroll vonal volt erős, a T-vonal halványabb. Ma, a 13.napon pedig szinte csak a C-vonal látszódott. Miért lehet ez? Holnap lenne tüszőrepedésem.
Talán későn kezdtem el tesztelni? (ált. a 11.napomon kezdek, de most elcsúsztam) Lehet, hogy már megtörtént a tüszőrepedés?
Van vk, aki a pozitív napok után még szokott tesztelni? (én nem, ezért nem tudom, lehet, hogy a 12.napom már az első negatív nap lett volna?)
Elkezdtem inni a cickafark teát, most először, lehet, hogy amiatt előbb volt a peteérésem....
Várom az ötleteket, mert aggódok, hogy lecsúsztunk a termékeny napokról!
2009. jan. 20. 17:29
1/3 A kérdező kommentje:
Tegnap reggel a hőm 36,2 volt, ma 36,6. (most kezdtem a mérést, nem vagyok még annyira jártas)
2009. jan. 20. 17:32
2/3 anonim válasza:
Szia! Nekem a 11. napon szokott pozitiv lenni a tesztem és a 13. napra esik le a hőm. Szerintem tegnap lehetett az ovolációd,mert a hőd alacsony volt. Bár ehhez az egész ciklus alatti adatokat látni kellene. Ha a továbbiakban magas marad a hőd, akkor tuti túl vagy az ovuláción. Azt nem írtad, hogy a 10-12 napon együtt voltatok-e? Mert ha igen akkor sikerülhetett a teherbeesés. Drukkolok!!!!!!
3/3 A kérdező kommentje:
A 11.napon voltunk együtt és ma a 13-on! Remélem így is van esélyem!!!!
2009. jan. 20. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!