Lombikosok! Embriótranszfer után nektek is fájt a hasatok?
Figyelt kérdés
Három napja volt a beültetés, de a jobb oldalam (petefészkem??) eléggé szurkál, meg néha a hasam többi pontján is. Másnak is volt hasonló tapasztalata?2010. dec. 11. 12:04
1/8 anonim válasza:
Ha stimulált beültetés volt, akkor még a petefészkeid hatalmasak, tele vannak tüszővel, attól fáj. Ha fagyasztott, akkor elvileg nem kéne fájnia.
2/8 anonim válasza:
Szia én is a sors társad vagyok én ma vagyok a beültetés után 5 nappal , nyugodjál meg mert kel egy kicsit hogy érezzed gondoly bele hogy min ment végig a petefészked (gondolok a szurira ,gyógyszerre) nyugi jó lesz majd meg látod. Hogy bírod a várakozást én alig bírom ki hogy mindennap ne tesztelyek ,mert szívem szerint azt tenném de tudom semmi értelme nem lenne .Amúgy hány petesejtet kaptál vissza és hány napra?
3/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi, hogy írtatok!
Fagyasztott embrióról van szó, de előtte volt egy enyhe stimuláció a méhnyálkahártya vastagítása miatt.
Egy embriót kaptam meg, 8 sejtes állapotban, tehát 3. napra.
Nem az első beültetésem, és most nem is emlékszem már, hogy korábban is így fájt-e a hasam, de most eléggé. Bárcsak "jó jel" lenne, a fene bánná, hogy fáj :))
Második válaszoló, te mennyi babucit kaptál vissza, és mekkorákat?
2010. dec. 12. 09:57
4/8 anonim válasza:
szia a második vagyok én is egyet kaptam vissza és hat sejtes volt és most vagyok az 5. napon.
5/8 anonim válasza:
ja és 4 naposan kaptam vissza öt
6/8 A kérdező kommentje:
Szorítok Neked! :))
2010. dec. 12. 17:35
7/8 anonim válasza:
Én nem éreztem semmi eltérést a sikertelen lombikokhoz képest abban a ciklusban, a fájdalom nem hinném, h bajt jelentene. Hajrá lányok!! Első
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást!
Második válaszoló, megírod, ha megtudsz valamit?
De ne idegeskedj fölöslegesen, tudod, hogy az nem jó! Próbálj pihenni, tévézni, olvasgatni, hogy elterelje a figyelemedet, és ne mindig ARRA gondolj! (Nekem is nehéz :))
2010. dec. 14. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!