Lányok! Van olyan aki holnapra (szerdára) nem várja?
Figyelt kérdés
Mit éreztek? Én tegnap este teszteltem, ami negatív lett. Folyásom eddig vizes, ma meg átment fehérbe.2009. jan. 20. 13:52
11/38 A kérdező kommentje:
én is pont így próbállom levezetni :-)
2009. jan. 20. 14:10
12/38 anonim válasza:
énis holnapra nem várom mensi jelem nincs csak folyamatosaneszek meg fáj a derekam ha cipelek az alhasam! de eléggé lent van a méhem
13/38 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy! már 9 hónapja próbálkozunk, és ilyen válaszok nagyon sok eröt adnak, hogy ne keseredjek el :-)
2009. jan. 20. 14:11
14/38 A kérdező kommentje:
Eddig én is zabáltam, na mondom biztos jön a menzi, mert az elött szoktam minden össze enni, de mától meg valahogy nincs étvágyam.
2009. jan. 20. 14:12
15/38 anonim válasza:
Helló!!
az enyém a majdnemmegjövős:) kérdés felül ,én is holnapra nem várom de azt hiszem neked irtam hogy irj privit:)
a méhröl gondolom:):)
16/38 A kérdező kommentje:
Nem, azt nem nekem írtad :-) Olvastam a kérdésed
2009. jan. 20. 14:39
17/38 anonim válasza:
remélem összejön a baba mindkettőnknek
19/38 A kérdező kommentje:
Nagyon bízok benne én is, szorítok neked :-) Te egyébként mit érzel?
2009. jan. 20. 14:44
20/38 anonim válasza:
hányingerem van kicsit olyan mindjárt megjön de ez már lassan 2hete! az alhasam fájdogál és szúrkál de most tegnap óta a méhem nagyon lentvan úgyhogy nemtudom mivan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!