Lányok! Van olyan aki holnapra (szerdára) nem várja?
Figyelt kérdés
Mit éreztek? Én tegnap este teszteltem, ami negatív lett. Folyásom eddig vizes, ma meg átment fehérbe.2009. jan. 20. 13:52
1/38 anonim válasza:
szia.
Én nem az vagyok aki szerdára nem várja nekem késik 2 napja de a vizes folyás úgy tudom mensi jele szokott lenni de ha átment fehérbe az lehet jó jel.
Szorítok , hogy 1-2-3 nap múlva + legyen a teszted.
2/38 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy a fehéres az jelzi a mensit, nem?
Vagy lehet rosszul tudom..
3/38 A kérdező kommentje:
Az a gondom hogy sokan azt írták hogy a folyás fehér és krémes, hát az enyém fehér ugyan de inkább olyan mint a tej. Te még nem teszteltél?
2009. jan. 20. 13:58
4/38 A kérdező kommentje:
Igen, de nekem menzi elött mindig átmegy vizesbe, ezért furcsállom
2009. jan. 20. 13:59
5/38 anonim válasza:
akkor ez patt helyzet mert én úgy tudtam hogy az olajos vizes folyás a mensi jele és a fehéres rózsaszínes barnás lehet a babáé de javítson ki az aki jobban tudja mert lehet hogy én sem jól tudom és akkor bocsánat senkit nem akartam félrevezetni. :-)
6/38 anonim válasza:
az első vagyok.
Még nem teszteltem mert félek a csalódástól inkább várok még pár napot akkor mert ha negatív is akkor az biztosabb mint most , te teszteltél már?
7/38 A kérdező kommentje:
Nagyon irigyellek, hogy ilyen türelmes vagy. Igen én tegnap este teszteltem, de nagatív lett.
2009. jan. 20. 14:05
8/38 A kérdező kommentje:
3.v. Igen én is így tudom, ezért merek reménykedni :-)
2009. jan. 20. 14:06
9/38 anonim válasza:
Hát úgy tudok türelmes maradni hogy itt a gykérdések.hu-n kiírom magamból az izgalmakat és örülök mások sikerének, próbálok tanácsot adni azoknak akik olyan cipőben járnak mint én , és nem gondolkodom mert ha nem teszem akkor én is megőrülök a várakozásban.
10/38 anonim válasza:
Kedves kérdező!!
A remény hal meg utoljára , amíg nem jön meg addig bízni kell magadban és a sikerben addig semmi sincs veszve , kitartás és mielőbbi babavárást !!!! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!