Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges az, hogy már 5...

Lehetséges az, hogy már 5 hetes terhes vagyok, de nem érzem?

Figyelt kérdés
Hallottam már olyat, hogy sokan nem vették észre, nem is számítottak rá, stb. És amikor meg kiderült, már 5-6-7 hetesek voltak. Van ilyen? :))
2008. jan. 17. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van ilyen. Sok nőnél egyáltalán nincs terhesség elő jelei.De szerintem hamár nem jön meg az embernek akkor gondolhatja hogy vagy terhes vagy betegség miatt nem jött meg neki. De ha valaki gyermeket szeretni az figyel rá hogy terhes vagy nem
2008. jan. 17. 09:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van ilyen, lehet viszont hogy jövőhéttől zúdúl rád a hányinger, és egyéb tünet, de ha nem az sem baj, akkor a szerencsések közé tartozol.
2008. jan. 17. 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi is babát szeretnénk, figyelem a jeleket. Kérdeztem az egyik ismerösömet aki babát vár miből jött rá hogy terhes. 2 hónapig észre sem vette! Elment orvoshoz hogy nem jött meg neki azt mondta neki a doki cisztája van és fel fog szivódni fel írt neki gyógyszert is. Még jó hogy nem váltotta ki! Mert vissza ment a dokihoz és nem ciszta volt hanem baba. Kislány Laura márciusra várják!:-) Egy évig probálkoztak mire összejött.
2008. jan. 17. 10:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Amíg a menstruációdban nem történik döntő változás, nem lehetsz terhes. Csak a kimaradás, vagy a gyanűsan gyenge kategória jelenti, hogy terhes lehetsz. Figyeld magad!

Bízom benne, hogy nektek is összejön ... meg nekünk is.

2008. jan. 17. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!