Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan szeditek a clostilbegyt...

Hogyan szeditek a clostilbegyt? Mit a tapasztaltatok vele kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 10:30
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Erre a kérdésre én is nagyon kiváncsi vagyok, pont ma merült ez fel bennem. Nekem a 3. naptól kell szednem 5 napon át. Ma szedtem be a 4. szemet. A hőm eddig érdekesen alakul. Nekem egyébként eddig is volt spontán peteérésem csak a baba nem jött. Eddig peteérés előtt 36,4-,36,5 volt a hőm utána 36,8-36,9. Most pedig a menstruációkor 36,6 utána és azóta 5 napja mindíg egyforma 36,7 a hőm. Ez mitől lehet? És utalhat problémára? Már azelőtti nap 36,7 letta hőm hogy a clostit elkezdtem és azóta így maradt.
2009. jan. 20. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Én tavalyelőtt szedtem 3 hónapig és nekem mindíg a vérzés első napján kellett kezdenem.
2009. jan. 20. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszertelen mensire kaptam. decemberben kezdtem el szedni jan. 7-én meg is jött rá 3 napra kezdtem el szedni a második doboz closty-t és ma délután megyek a dokihoz hogy megnézze van-e pé-m?! Szerintem van mert a hőm azt mutatja,meg érzem hogy szúrkál a petefészkem. szóval nekem már részben segített, de a többi majd délután kiderül. Sok sikert neked is!
2009. jan. 20. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

szia.

Sajnos Én vagyok a negatív példa , én 6 hónapig szedtem a clostyt és először 3 hónapig úgy hogy a menszesz 5 napjátol 5 napon át napi 2x1 és a ciklus 16. napjától duphastont napi 1 szemet , utána 3 hónapig a menses 3. napjától 5 napon át napi 3x2 öt meg minden nap medrolt napi 1 et de egyik fajta kúra sem segített , nem mertem tovább szedni 6 hónapnál ne hogy becisztásodjak tőle de szívből kívánom hogy neked segítsen.

Mielőbbi babásodást.

Mire kaptad a clostyt ? Nincs péd vagy rendszertelen a mensid?

2009. jan. 20. 11:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én egy hónapig szedtem Clostilbegytet, de nekem Bromocriptint is adott mellé az orvos. A bromo-t még a menses előtti napon elkezdtem, és szedem még most is, a Clostit pedig a ciklus második napjától öt napig, napi 2x1-et.

Vettem LH-tesztet a patikában, aszerint a 13. napon volt az LH-csúcs, és a következő nap reggelén megvolt a hőkiugrás is. Az ovulációt követő 9. napon már pozitív volt a teszt, a 17. napon pedig 1200 feletti volt a Hcg szint (azt mondták, ez olyan magas, hogy 80%, hogy ikrek :-)) Csütörtökön megyünk ultrahangra.

A Bromocriptint a 6. hétig szedtem minden este, most építem le, felekkel, negyedekkel.

Egyik gyógyszertől sem volt semmi tünetem, nem észleltem mellékhatást.

Remélem, segítségedre lesz a történetem.

Minden jót!

6 hetes kismami

2009. jan. 20. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!