Hogyan szeditek a clostilbegyt? Mit a tapasztaltatok vele kapcsolatban?
szia.
Sajnos Én vagyok a negatív példa , én 6 hónapig szedtem a clostyt és először 3 hónapig úgy hogy a menszesz 5 napjátol 5 napon át napi 2x1 és a ciklus 16. napjától duphastont napi 1 szemet , utána 3 hónapig a menses 3. napjától 5 napon át napi 3x2 öt meg minden nap medrolt napi 1 et de egyik fajta kúra sem segített , nem mertem tovább szedni 6 hónapnál ne hogy becisztásodjak tőle de szívből kívánom hogy neked segítsen.
Mielőbbi babásodást.
Mire kaptad a clostyt ? Nincs péd vagy rendszertelen a mensid?
Szia!
Én egy hónapig szedtem Clostilbegytet, de nekem Bromocriptint is adott mellé az orvos. A bromo-t még a menses előtti napon elkezdtem, és szedem még most is, a Clostit pedig a ciklus második napjától öt napig, napi 2x1-et.
Vettem LH-tesztet a patikában, aszerint a 13. napon volt az LH-csúcs, és a következő nap reggelén megvolt a hőkiugrás is. Az ovulációt követő 9. napon már pozitív volt a teszt, a 17. napon pedig 1200 feletti volt a Hcg szint (azt mondták, ez olyan magas, hogy 80%, hogy ikrek :-)) Csütörtökön megyünk ultrahangra.
A Bromocriptint a 6. hétig szedtem minden este, most építem le, felekkel, negyedekkel.
Egyik gyógyszertől sem volt semmi tünetem, nem észleltem mellékhatást.
Remélem, segítségedre lesz a történetem.
Minden jót!
6 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!