Megint terhes vagyok?
Figyelt kérdés
szeptember 30an szultem, november 5én megjott a havim és most meg nem akar megjonni. rosszulétek jonnek rám, de csak reggel. volt már valaki igy? amugy császáros vagyok!2010. dec. 10. 11:36
1/5 anonim válasza:
szerintem csak simán megjön megint. Amúgy nálam mindig van terhességi teszt otthon. Nekem is eddig mindig az volt az érzésem terhes vagyok, de aztán megjött. Volt hogy hánytam is.
2/5 anonim válasza:
Nem vagy terhes nyugi,meg rendetlenkedik a havid egy par honapig,de aztan vissza fog allni normalisra.
3/5 anonim válasza:
azért csinálj egy tesztet a biztonság kedvéért tesztet!
de nem hinném, hogy terhs vagy, ilyenkor még nem állt be a szervezet.
én áprilisban zszültem, júliusban jött meg először és azóta sem rendszeres. most épp. okt 21én volt meg legutóbb.
teszteltem én is, negatív lett. de várom, hogy megjöjjön, mwert elkezdeném szedni a gyógyszert!
4/5 anonim válasza:
Mindegy, hogy császárral szültél, vagy spontán. Ha szexeltetek védekezés nélkül, akkor terhes lehetsz. tesztelj, és kiderül.
5/5 anonim válasza:
szoptatsz? mert akkor ne várj egyből 28 napos ciklusokat...a szopi eléggé megkeveri a dolgokat...nekem volt hogy 2 hónapig semmi,volt hogy 2 hetente picit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!