Elhalt már másnak is a babája 12 hetesen?
Ma voltam ultrahangon és már nincs meg a babám, semmi jele nem volt csak annyi, hogy nem éreztem a tüneteket kb másfél hete. A dokihoz holnap kell megint mennem, de csak talán a jövő héten csinálja meg az abortuszt, mivel nem vérzek.
Másnak is volt mát ilyen?Miért kell ennyit várni?
Nem fertőződhet el?
Mitől halhatott el?Van egy másfél éves lányom és előtte volt két méhen kívülim.
Valaki járt már így?

szia.nekem 17 hetesen halt el.én sem vettem észre semmit,sőt a 16 hetes ultrahangon sem vették még észre,csak kicsit rosszul voltam,ezért mentem dokihoz.akkor derült ki.nekem azonnal megcsinálták a műtétet.sajnos az hogy mi történhetett a mai napíg nem derült ki.azt mondták elöregedett.nagyon sajnálom ami veled történt.én 7 éve vártam arra a babára,ez több mint egy éve volt.még nem sikerült újra a baba.
szerintem sok várni vele még egy hetet.nekem is azt mondták hogy azonnal műteni kell,hogy elkerüljük a hullafertőzést.

Kérdezd meg a www.orvosudakozo.hu-n Dr. Hamvas Ferencet.
Ha ma este már nem is, de reggel biztosan válaszol.
Írsz Neki, és nagyon gyorsan vissza szokott írni.
Nem is értem hogy csinálja...
Sok erőt kívánok most Neked.:(,

A barátnömnek 21hetesen fertőződött meg a baba.Neki meg kellett szülnie az élő babát,még rákérdeztek,hogy meg e nézné.Szóval borzalom.Nekem 7 hetesen halt el,azonnal műtét,én véreztem ezerrel.Szerintem minnél idősebb a terhesség,annál nehezebb feldolgozni!
Az első válaszolót igazán sajnálom,remélem mielöbb lesz egy egészséges kis csemetéje!!!
Neked is kedves kérdező minden jót,mielöbbi babásodást kivánok!!!!
Ne keseredj el sajna sok nővel megtörténik ez a szörnyű dolog!:-(

Szomorúan olvaslak Benneteket és mielőbbi, egészséges babákat kívánok mindannyiotoknak! Ezzel együtt a "szerencse" (de hüjjje szó ez erre) az, hogy a természet szelektálja a nem életképes, károsodott magzatokat. Létezik egy ritka, rosszindulatú daganatos betegség is- aki érzékeny, ne figyeljen most- a terhesség a legelején voltaképp (leegyszerűsítve) "rákká" fajul...
De a terhességek elején amúgy is a mindent vagy semmit elve érvényesül: a nem egészségesen "induló" kis sejtcsomó felszívódik, vagy korai vetéléssel ad esélyt egy következő fogantatásból egészséges életnek.
A nagyon korai, vetélésgyanús terhességekért ezért nem küzdenek túlságosan az orvosok sem: könnyen lehet, hogy biológiai kontraszelekciót végeznének így.
Semmi nincs értelmetlenül, a vetélés sem.
Kitartást Nektek!

Nagyon sajnálom én is ami Veletek történt és köszönöm a válaszokat.
Megpróbálom ma a dokival megbeszélni, hogy mielőbb csinálják meg, de ebben nem ő dönt, mivel nem akut eset, mert nem vérzek és a kórház be van táblázva. Eszméletlen...
Hát nem tudom mi lesz, de ez nagyon rossz. Akinek volt már ilyen fájt a dereka?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!