Hogyan lehetne 5 hetes terhes, ha 12. -én voltunk együtt? A baba korát nem lehet a mensestől számolni!
Bocsi a kérdésért, de férfi vagyok.
Párom 5 hetes terhes, de mi 12.-én voltunk együtt.
Akkor hogyan lehetne tőlem?
November 1. körül volt az utolsó mensese, de nekem ne mondja senki se, hogy a baba korát a mensestől számolják, mert ugye akkor még nem volt terhes!!!
Tudom, hogy az enyém, másé nem is lehetne!
De azóta nem tudom nem k-zni.
Most üssem meg, ha idegesít?
Ő azt mondja, én veszekszem.
NEHOGY BÁNTSD!
Normális vagy?
Babát vár, nemkülönben pedig nő, és a párod.
Emlékezz vissza, hogy mennyire szeretted valamikor, és nyugodj meg.
én sem tolerálom a hűtlenséget, de most hogy már van egy lányotok, és most jön a 2. baba, szerintem próbáld meg túltenni magad ezen, mert ha nem megy, akkor az egész család életét tönkre fogod tenni,
most várandós a feleséged, mellette kell hogy állj szívvel lélekkel, még ha nagyon nehéz akkor is!
és a terhességet az utolsó menstruáció első napjától számolják, mégpedig azért, mert a fogantatás ideje bizonytalan, vagyis a doki nem tudja, így lesz a terhesség 40 hét, 280 nap, de a biológiai terhesség csak 266 nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!