Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehetne 5 hetes terhes,...

Hogyan lehetne 5 hetes terhes, ha 12. -én voltunk együtt? A baba korát nem lehet a mensestől számolni!

Figyelt kérdés

Bocsi a kérdésért, de férfi vagyok.

Párom 5 hetes terhes, de mi 12.-én voltunk együtt.

Akkor hogyan lehetne tőlem?

November 1. körül volt az utolsó mensese, de nekem ne mondja senki se, hogy a baba korát a mensestől számolják, mert ugye akkor még nem volt terhes!!!

2010. dec. 8. 20:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%
Ha ennyire nem bizol benne, miert hoztatok ossze ezt a babat?
2010. dec. 8. 21:06
 12/17 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy az enyém, másé nem is lehetne!

De azóta nem tudom nem k-zni.

Most üssem meg, ha idegesít?

Ő azt mondja, én veszekszem.

2010. dec. 8. 21:11
 13/17 anonim ***** válasza:
60%

NEHOGY BÁNTSD!

Normális vagy?

Babát vár, nemkülönben pedig nő, és a párod.

Emlékezz vissza, hogy mennyire szeretted valamikor, és nyugodj meg.

2010. dec. 8. 21:35
 14/17 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Hát, egy 4 éves kislány anyukája ne csókolózzon senkivel, azon kívül, akivel együtt él. Úgyhogy megértem, ha bizalmatlan vagy vele szemben. Nagyon fiatalok lehettek még, úgy érzem. Őszintén szólva nem nagy jövőt jósolok nektek, mindenesetre szeresd a gyerekeidet (a leendőt is), ha szét is mentek. de HA sikerül a párodnak bebizonyítania, hogy érdemes a bizalmadra és a kitartásodra, akkor remélem, boldog kapcsolatban nevelhetitek fel őket.
2010. dec. 8. 21:39
 15/17 anonim ***** válasza:
60%

én sem tolerálom a hűtlenséget, de most hogy már van egy lányotok, és most jön a 2. baba, szerintem próbáld meg túltenni magad ezen, mert ha nem megy, akkor az egész család életét tönkre fogod tenni,

most várandós a feleséged, mellette kell hogy állj szívvel lélekkel, még ha nagyon nehéz akkor is!

és a terhességet az utolsó menstruáció első napjától számolják, mégpedig azért, mert a fogantatás ideje bizonytalan, vagyis a doki nem tudja, így lesz a terhesség 40 hét, 280 nap, de a biológiai terhesség csak 266 nap

2010. dec. 8. 22:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Azta! Nekem is augusztus végén jutott ki ez a jó dolog, páromat láttam egy másik csajjal csókolózni..............nagyon összepasszol, sőt rémesen.......remélem nem ti vagytok azon házaspár akikkel megtörtént a dolog.....ugyanis a férjem a barátja feleségével csókolózott...........aki mellesleg a barátnőm.....volt.............csak a megyét írd meg légy szíves hogy hol laktok, gondolom várost nem igen szeretnél kiírni ide..............
2010. dec. 8. 22:31
 17/17 Zzssuu ***** válasza:
100%
Borzasztó szomorú ezeket a sorokat olvasni! Én alap járaton olyan ember vagyok hogy nálam már a csók is megcsalás, ezért ebben megértelek. Viszont ez a le K...-ás hát nem tudom. Minek maradtál akkor vele ha augusztus óta pokol az életed???? Ráadásul még egy babát is összehoztatok! Mire számítasz a jövőben? Hogy majd felébredsz egy reggel és mindent elfelejtesz???? Halálra van ítélve ez a kapcsolat és a gyerekek fogják meginni a levét!! :-(
2010. dec. 9. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!