Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehetne 5 hetes terhes,...

Hogyan lehetne 5 hetes terhes, ha 12. -én voltunk együtt? A baba korát nem lehet a mensestől számolni!

Figyelt kérdés

Bocsi a kérdésért, de férfi vagyok.

Párom 5 hetes terhes, de mi 12.-én voltunk együtt.

Akkor hogyan lehetne tőlem?

November 1. körül volt az utolsó mensese, de nekem ne mondja senki se, hogy a baba korát a mensestől számolják, mert ugye akkor még nem volt terhes!!!

2010. dec. 8. 20:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Pedig így van. Az utolsó menzesz első napjától számítják a terhességet. Fizikailag persze ez nem igaz, mert ugye pl 5-6 napig menzeszel egy nő, majd kb félidőben van peteérés, tegyük fel, hogy megtermékenyül, 3-4 nap a beágyazódás... Minimum 2 hetet lehet számolni a "tényleges" teherbeesésig. Én sem tudom ki találta ki ezt a fajta számítási módot, de ez akkor is így van. Valószínűleg azért is 40 hét a terhesség ideje, hogy bőven beleférjen az időbe. :)))

Az "Akkor hogyan lehetne tőlem?" kérdéseddel esetleg a párod hűségében kételkedsz?

2010. dec. 8. 20:32
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem a baba korát számítják az utolsó menstruációtól, hanem a terhességet.
2010. dec. 8. 20:32
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért számolják a terhességet az utolsó menstruációtól, mert az biztos. A peteérés meg lehet akár a ciklus 25, vagy 9. napján. A kettő között nagy az eltérés, ez alapján nem lehet számolni, így a biztos utolsó menstruáció a terhesség kezdő napja.

Így általában amikor a nő megtermékenyül, már két hetes terhes:)

Ez csak egy értéknap, ami alapján könnyebb számolni. Ha 5 hetes terhes, akkor kb. november közepén esett teherbe, vagyis nyugi, tőled van a gyerek:)

2010. dec. 8. 20:34
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Olvasgass:)

[link]

2010. dec. 8. 20:37
 5/17 anonim ***** válasza:
Van okod kételkedni a barátnődben?? Ezért is kérdezed?
2010. dec. 8. 20:41
 6/17 A kérdező kommentje:
Igen augusztus végén láttam egyszer mással csókolózni és nem hiszem el, hogy több nem történt. Én azóta k...nak hívom, Ő pedig bizonygatni akarja, hogy csak az az egy csók volt, amit pont láttam semmi több. Az igaz, hogy velem nem szeret csókolózni és szexelni szeret, de biztos, hogy csak ennyi történt?
2010. dec. 8. 20:44
 7/17 anonim ***** válasza:
52%

Hát ezt ebből nem fogod tudni kideríteni. Nem lenne egyszerűbb megbízni benne? Elég szomorú, hogy úgy vállaltok gyereket, hogy k..-nak hívod a gyermeked anyját:(

Biztos jó szülők lennétek, de ha ennyire ingatag a kapcsolatotok, hogy fogja túlélni azt a sok nehézséget, amit egy baba ró egy kapcsolatra?

A terhesség kora mindenesetre valóban menstruációtól számítódik, de ha félremegy a párod, akkor ez nem bizonyíték.

Augusztus óta volt okod kételkedni benne? Ha nem, akkor szerintem megbízhatsz benne.

Zárójelben: a csók szerintem sem megcsalás, de embere válogatja. A férjem szerint az is megcsalás, így nem csókolózom mással.

2010. dec. 8. 20:51
 8/17 anonim ***** válasza:
52%

LeK-ázod a várandós barátnődet?

Széép!!!

Ha meg nem hiszel neki, apasági teszt...

2010. dec. 8. 20:54
 9/17 A kérdező kommentje:
Mi arra a garancia, ha valaki egyszer mással csókolódzik, akkor annál többet nem csinál? Kérdés az, hogy valóban befejezte és tovább nem jutottak vagy minden nap összefekszik vele. Nem tudom mit tegyek, mert ugye ő nagyon bizonygatja, hogy csak egyszer volt, de én miért láttam volna, ha csak egyszer volt? Ráadásul fogta hátul a csajomnak közben. Ja és mi lassan 8 éve együtt vagyunk és van már egy 4 éves lányunk is.
2010. dec. 8. 20:57
 10/17 anonim ***** válasza:
60%
Bízz meg benne, ha már van egy lányotok, akkor meg pláne. Ne essen szét a család. Örülj, hogy jön egy újabb babóca:) Majd meglátod, hogy hasonílatni fog rád:)
2010. dec. 8. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!