Hogyan lehetne 5 hetes terhes, ha 12. -én voltunk együtt? A baba korát nem lehet a mensestől számolni!
Bocsi a kérdésért, de férfi vagyok.
Párom 5 hetes terhes, de mi 12.-én voltunk együtt.
Akkor hogyan lehetne tőlem?
November 1. körül volt az utolsó mensese, de nekem ne mondja senki se, hogy a baba korát a mensestől számolják, mert ugye akkor még nem volt terhes!!!
Pedig így van. Az utolsó menzesz első napjától számítják a terhességet. Fizikailag persze ez nem igaz, mert ugye pl 5-6 napig menzeszel egy nő, majd kb félidőben van peteérés, tegyük fel, hogy megtermékenyül, 3-4 nap a beágyazódás... Minimum 2 hetet lehet számolni a "tényleges" teherbeesésig. Én sem tudom ki találta ki ezt a fajta számítási módot, de ez akkor is így van. Valószínűleg azért is 40 hét a terhesség ideje, hogy bőven beleférjen az időbe. :)))
Az "Akkor hogyan lehetne tőlem?" kérdéseddel esetleg a párod hűségében kételkedsz?
Azért számolják a terhességet az utolsó menstruációtól, mert az biztos. A peteérés meg lehet akár a ciklus 25, vagy 9. napján. A kettő között nagy az eltérés, ez alapján nem lehet számolni, így a biztos utolsó menstruáció a terhesség kezdő napja.
Így általában amikor a nő megtermékenyül, már két hetes terhes:)
Ez csak egy értéknap, ami alapján könnyebb számolni. Ha 5 hetes terhes, akkor kb. november közepén esett teherbe, vagyis nyugi, tőled van a gyerek:)
Hát ezt ebből nem fogod tudni kideríteni. Nem lenne egyszerűbb megbízni benne? Elég szomorú, hogy úgy vállaltok gyereket, hogy k..-nak hívod a gyermeked anyját:(
Biztos jó szülők lennétek, de ha ennyire ingatag a kapcsolatotok, hogy fogja túlélni azt a sok nehézséget, amit egy baba ró egy kapcsolatra?
A terhesség kora mindenesetre valóban menstruációtól számítódik, de ha félremegy a párod, akkor ez nem bizonyíték.
Augusztus óta volt okod kételkedni benne? Ha nem, akkor szerintem megbízhatsz benne.
Zárójelben: a csók szerintem sem megcsalás, de embere válogatja. A férjem szerint az is megcsalás, így nem csókolózom mással.
LeK-ázod a várandós barátnődet?
Széép!!!
Ha meg nem hiszel neki, apasági teszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!