Vannak itt olyanok, akik 2011-ben akarnak hozzákezdeni a babaprojekthez?
Szia! Azt hiszem te irtál vissza a kórházas kérdésemre, hogy te is olyan félős vagy mint én, vagy legalább is nagyon ismerősek a paraméterek... :P
Örülök hogy végül rászánod magad! Én is nagyon félek mint te, de már jön a baba úgyhogy muszáj lesz megküzdenem magammal! A tajékozatlanságon könnyen segithetsz, olvasgass itt is a neten máshol, tényleg nincs olyan kérdés amire a kismamáknak ne lenne válasza...
Remélem van türelmes, kedves dokid aki szintén rengeteget tud tenni azért hogy jobban érezd magad lelkileg. Én magánklinikára járok, igaz drága, de szép környezet és ápolják a lelkemet, rengeteget segit. :)
Babavállalás előtt úgyis kell komplex szűrővizsgálat, menj el, nézz körül, ha van ideális hely és doki akihez járhatsz nyugodtabb leszel.
Hajrá hajrá! :)
10:17
"Babavállalás előtt úgyis kell komplex szűrővizsgálat, menj el, nézz körül, ha van ideális hely és doki akihez járhatsz nyugodtabb leszel. "
Ilyet ki csinál? Nődoki?
Sziasztok! Köszönöm a kedves válaszokat!
Igen, én voltam, aki válaszolt a félős kismama kérdésére. :) Melyik magánklinikára jársz? Nekem van egy jó dokim, de a férjem a magánklinikát is nézegeti (én nem ragaszkodnék hozzá, de nem is zárkózóm el, lényeg, hogy jó hely legyen). Mikorra várod a babát?
Hol végeznek komplex szűrővizsgálatot és miből áll?
Igazából nem az életkorom miatt aggódom, elnézést, ha félreérthetően fogalmaztam. Azt csak leírtam mint paramétert. A terhességtől és a szüléstől félek. Meg attól, hogy olvastam, hogy lelki okai is lehetnek a meddőségnek, és ha már eleve parázok...
De igen, ilyen vizsgálatra is van lehetőség ott ahová én járok gondolom máshol is. Én ilyet nem akartam. Úgy tudom ezeket teherbeesés után szokták végezni, de majd megkérdezem. 16-án megyek, mert még csak 5 hetes vagyok és szeretnénk hogy legyen szivhang addigra már valószinű lesz.
Ja és ami nekem nagyon fontos: Férjemmel mindent együtt csinálunk, mindenhová jön velem, minden vizsgálatnál, szülésnél is ott lesz, felkészitő tanfolyam együtt, kismamajóga együtt (van ilyen hely ahol lehet) - ez is sokat segit a félelmeimen.
Megirom privibe én hová járok, még nem döntöttem végleg hogy ott fogok-e szülni, de 99% mert ez a legolcsóbb magánklinika és nagyon közel is van a lakásunkhoz. Amúgy meg eddig mindennel elégedett is vagyok, de nem volt sok minden eddig. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!