Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most komolyan milyen...

Ez most komolyan milyen görbe? Ilyen nincs, hogy most sincs pé! Komolyan mondom, már nem is fogom mérni, mert ettől leszek mérges! Lett valakinek nem emelkedő hővel babája?

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 7. 18:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Remélem hamarosan kiderül, hogy mi lehet veled... Az enyém sem túl biztató sajnos... :

[link]

2010. dec. 21. 20:37
 12/17 A kérdező kommentje:

Ez is eléggé cikk-cakkos.

Nálam még mindig semmi változás. Menszi se, tünet se. Legalábbis ami feltűnne.

24-én tesztelek egyet, aztán már többet nem. Várom hogy megjöjjön. Gondolom kimarad egy hónap.

Majd megírom. Bár már kezdek nem bízni!

2010. dec. 22. 16:52
 13/17 A kérdező kommentje:
TE nem teszteltél?
2010. dec. 22. 16:53
 14/17 anonim ***** válasza:

23-án negatív volt... Igazából szertintem nekem is kimaradt ez a hónap :(

[link]

Majd a következő!

Olvastam vmi horoszkópot a neten, az azt írta január 4-én babás leszek :) Kíváncsi vagyok rá hogy hogy :)(persze nem hiszek benne, de vicces lenne)

Te teszteltél azóta?

M 22

2010. dec. 28. 13:56
 15/17 A kérdező kommentje:

Igen úgy néz ki, hogy egyikünknek sem volt pé-je ebben a hónapban. Ti mióta próbálkoztok? Mi már 2,5éve.

Új év,új remény? Én ezt mondtam 2010-re is. Remélem most már tényleg jönni fog.

2010. dec. 29. 08:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát mi még az elején vagyunk, de ki akarom vizsgáltatni, hogy mi van, mert nem szeretnék hormonproblémákkal teherbe esni. Azért majd drukkolok nektek jövőre! :)
2010. dec. 29. 09:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Mi újság veled?

[link]

Ez a mostani görbém.Nem volt ugyan menzim, de beírtam 20-tól, amikor kellett volna, mert enélkül nem húzta be a pé-m.

Mivel produkáltam mostanában egy-két furcsa dolgot, ma délután hirtelen felindulásból csináltam egy tesztet, ami időn túl pozi lett. Még a feltételezett 11.dpo-n vagyok, úgyhogy nem gond, de még úgyis van 11 napom a nemvártig (ciklus elején szokott lenni a pé-m).

Szóval majd kedd körül rendesen reggeliből is tesztelek. Bár nem sok esélyt látok rá :)

2011. jan. 8. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!