Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 3. sikertelen lombikon esem...

A 3. sikertelen lombikon esem àt pont most! Ma van a 14 napom és a tesztem negativ pecsételö vérzés kiséretében! Mit gondoltok ez màr tényleg negativ?

Figyelt kérdés

ugy el vagyok keseredve,legalàbb az okàt tudnàm,de nincsen,mert mind kettönknél rendben minden!

A dokim azt mondja,hogy 2 honap pihenö,aztàn kezdödhet ujra a szuris stimulàlàs punkcio stb...

2010. dec. 6. 14:12
1 2 3
 21/27 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A pajzsmirigy alulműködés egy betegség, és szerintem nem a korhoz vagy a stimuhoz van köze, simán csak nem működik jól, és egyre rosszabbul fog. Nálunk nem csak nekem van, hanem a nagylányomnak is, aki életében nem szedett semmiféle hormont, és 23éves! Rosszabba az értékei, mint nekem!

Azt hiszem, inkább a kevés jódbevitelhez van köze, de ezen nem tudunk változtatni érdemben. Pláne, ha záros határidőn belül babásodni szeretnél nincs értelme kísérletezgetni, kérj gyógyszert és fuss neki a lombiknak! Ha kezelve van a pm, és az IR, már sokkal jobbak az esélyeid!

A nődokim nekem sem vette észre, sem a meddőségis. A háziorvos, amikor először mondtam neki, hogy valami gond van az anyagcserémmel, elhajtott, mondván, hogy az éhgyomri cukrom jó, ezen nincs mit nézni!

Nem értem, miért akarnak speciális klinikára küldeni, egyszerű pajzsmirigy hormon pótlással meg lehet oldani a dolgot mindenkinél, az IR-re metformin és már rendben is leszel! Ja, és diéta! Az nagyon fontos!

Terheléses vérvételre is elküldenek?

2010. dec. 11. 07:31
 22/27 Manka68 ***** válasza:
Bocsi, elfelejtettem, igen, spontán baba, gyógyszerszedés óta az első hónap, amikor rágyúrtunk a témára. Elótte nem mertünk, mert azt mondta az endokrinológus, hogy kell némi idő, míg beállnak a hormonjaim. Azon kívül lombikra készültünk. Csak a meddőségis dokim azt mondta, hogy addig nem csinálja meg, amíg a 2 órás inzulinom 30 alatt nem lesz. Nem sikerült letornázni annyira, és elkeseredésünkben a hagyományos módszerhez folyamodtunk. :o)
2010. dec. 11. 07:36
 23/27 A kérdező kommentje:
Azért mert àllitolag ott tudjàk jobban àtvizsgàlni a dolgaim,mivel erre vannak specializàlodva!hàt nagyon remélem hogy igy lesz!te tudod,hogy mit jelent az FT4,FT3 és az anti-TPO?annyira jol esik,hogy probàlsz segiteni!nagyon sokat szàmit nekem!köszönöm nagyon!
2010. dec. 11. 20:41
 24/27 A kérdező kommentje:
azota tul estem a 4.-dik lombikon ami sikerült ugyan,de a 9 hetes ultra hangon màr el volt halva a magzat kb 1 hete,ami furcsa,mert 0,96 volt màr a tsh-m,tényleg nem értem màr mi lehet a gond,bàr most meg azt hallottam,hogy 0,7 nek kéne lennie a tsh értéknek.mit tudok csinàlni még?éppen ma megyek kontroll vizsgàlatra.
2011. jún. 24. 11:11
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nagyon sajnálom, ami veled történt. Nekem is pm alul működésem van és ezt a 8. héten tudtam meg. Akkor derült ki egy korábbi leletből, hogy 13,6-os tsh-val estem teherbe. Azt mondták ilyen nincs, és főleg, hogy elsőre. Mondjuk javasolta az endokrinológus, hogy ne tartsuk meg ezt a babát...úgyis elmegy. Nem kívánom senkinek az első 24 hetet, utána nyugodtam meg. Na mindegy, csak azért írtam, hogy lásd van olyan is, aki nagy tsh mellett esett teherbe, és az is lehet, hogy van más probléma is a szervezetedben, amire eddig nem derült fény.

Kitartást kívánok és remélem hamarosan babázol.

2011. jún. 24. 13:16
 26/27 anonim ***** válasza:

Szia, nekem ki kellett venni a PM-et mert hiába volt jó a TSH-m és a hormonok az anti-TPO és a TRAK magas volt, előtte spontán próbálkoztunk utána lombikkal. 2. sikerült, nem kellett a stimu mert volt fagyi bébi és őt ültették be.

Ne add fel sikerülni fog! 1 db fagyi volt, nem éltem bele magam csak elmentem, gondoltam úgysem sikerül, ha 2 szép friss nem jött össze és tessék!

2011. jún. 24. 13:56
 27/27 A kérdező kommentje:
mi az a TRAK? én is az endokrinologus hivàsàra vàrok idöpont egyeztetés miatt,jövö hét csütörtökön megyek immunologushoz,annyira kivàncsi vagyok mit mondanak!
2011. jún. 28. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!