Mára nem vártam, teszteltem, ez szellemcsík vagy igazi? De semmi tünetem nincsen, még azt se érzem, hogy meg akarna jönni.
2010. dec. 6. 13:47
11/21 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen egyértelműen pozitív!!!!!!!!!! :)
Gratu!!!!
12/21 anonim válasza:
Pozitív szerintem.Az enyém is ilyesmi volt.Nekem sem volt semmi tünetem,és azóta sem azonkívűl hogy savam lett 4 hónap után.Boldog babavárást.32 hetes km
13/21 anonim válasza:
Ez +! :) 25-ös ugye? Egyébként egy alkalom is elég ugyebár, ha az jókor van :)
14/21 anonim válasza:
Hú nekem is ilyen lett tegnap, nem tudtam mire vélni. Tök jó hogy mindenki azt mondja + most örülök nagyon! Azért van még otthon még 1 csik 1-2 nap múlva ismétlek hátha határozottabb lesz...
15/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utolsónak pedig halk gratula :) Meg mindenkinek aki már pocakosodik :)
Igen 25 ös teszt Rossmannos.
2010. dec. 6. 16:45
16/21 Macimanó82 válasza:
Pszt....!! ez pozitív de nem kiabálok:)Gratula:)
17/21 anonim válasza:
hello.Ez +...Csináltál azota másikat is???
18/21 A kérdező kommentje:
Szia! Persze sőt ma orvosnál is voltam 5hét 6 napos picikénk van :)
2010. dec. 16. 12:39
19/21 anonim válasza:
Gratu Kismama!Akkor csináltál amugy elöször tesztet???Vigy .magatokra..
20/21 A kérdező kommentje:
Igen aznap csináltam először, aztán 3 nap múlva nagyon erős pozitív lett:) 2 ünnep között remélem már szívhangot is hallunk:) Köszi!
2010. dec. 17. 06:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!