Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mára nem vártam, teszteltem,...

Mára nem vártam, teszteltem, ez szellemcsík vagy igazi? De semmi tünetem nincsen, még azt se érzem, hogy meg akarna jönni.

Figyelt kérdés
[link] , [link] Jpg
2010. dec. 6. 13:47
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
2010. dec. 6. 13:47
 2/21 A kérdező kommentje:
2010. dec. 6. 13:48
 3/21 anonim ***** válasza:

Ez nem szellemcsík,mert én is látom.

Holnap tesztelj újra,biztos erősebb lesz!

:-)

Drukkolok neked.

2010. dec. 6. 13:50
 4/21 anonim ***** válasza:

nemtudom sajnos, nekem is volt 1hete halvány csíkom, aztán negatív tesztem.azóta se jött meg.

drukkolok neked!

2010. dec. 6. 13:50
 5/21 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez pozitív, halkan gratulálok!

2010. dec. 6. 13:51
 6/21 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a drukkokat. Majd kiderül akkor pár nap múlva erősödik e. Egyébként csak 21-én voltunk együtt a párommal. (már úgy értem azon a héten mert amúgy nem is volt itthon) Abból az egy alkalomból már sikerült is volna?? Nagyon érdekes:)
2010. dec. 6. 13:53
 7/21 anonim ***** válasza:
én is látom a 2. csíkot nagyon szépen!!! és halkan gratulálok, remélem pár nap múlva visszajössz és azt írod, minden ok, 2 szép erős csíkod lett :)) az én mai 2.csíkom még halványabb...még fotózni is kr lett volna, ez ahhoz képest nagyon szép, de tényleg :) drukkolok ++++
2010. dec. 6. 13:56
 8/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozitív. Én is elfogadnék egy ilyen tesztet. De nekem mindig csak egy csík van rajta! Gratulálok!
2010. dec. 6. 14:05
 9/21 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm!!! Most először próbálkoztunk élesben és elvileg nem is akkor volt peteérésem, számításaim és tüneteim szerint...
2010. dec. 6. 14:07
 10/21 anonim ***** válasza:

Szia!Gratulálok kedves kismama!Megcsináltam a negatívját és ott is jól látható a második csík!Halkan már örülhetsz!:)

üdv: egy 13+2 h kismami

2010. dec. 6. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!