Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 28-án kellett volna megjönnie,...

28-án kellett volna megjönnie,2-án pozi lett a tesztem, mára elkezdtem vérezni. Rohantam a dokihoz, nagy kényszeredetten megnézett, s közölte, hogy nem tudja, hogy mi ez. Lehet, hogy vetélés, de nem tudja. Mi ez? A többi lent.

Figyelt kérdés
Ha elvetéltem akkor nem tovább kellene vérezni? Nem görcsöltem és nem is volt darabos a vérzés, ráadásul csak pár órán át tartott. Milyen orvos az ilyen? Ha Ő nem tudja, akkor én most mihez kezdjek? Ha itt van még a baba, akkor szeretnék érte mindent megtenni, hogy velünk is maradjon, de szombat délután mit tudok tenni?
2010. dec. 4. 16:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Bármelyik ügyeletre bemész (nőgyógyászat) és elmondo mi bajod van. Jobb ha meg sem emlited hogy már voltál orvosnál és látott/megvizsgált. Csak mondd hogy mi a helyzet.

Öltözhetsz és mehetsz is!

majd ird meg mi volt!

2010. dec. 4. 16:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál, csak az a gond, hogy ez egy kis város, egyetlen kórházzal és egy ügyeletes nőgyógyásszal. A következő kórház pedig 50 km-re van, kocsink nincs, vonattal pedig 1 óra maga az út. Azon gondolkodom, hogy lehet, hogy evvel az utazással többet ártanék, mint használok, ha még van egyáltalán kinek ártani. Most próbálok pihizni, feküdni, több okosság nem jut az eszembe.
2010. dec. 4. 16:21
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez még annyira korai terhesség lehet, hogy az orvos síma vizsgálattal nem tudja megállapítani. Hüvelyi ultrahang kell hozzá, hogy biztos lehessen benne.

Ha nem vérzel folyamatosan, akkor lehet hogy csak beágyazódáskori vérzés-nekem is volt annó, csak néhány órán keresztül, kb a 6.-7. héten.

2010. dec. 4. 17:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Értem. Akkor pihenj többet ha nem indul ujra és nincsenek nagy görcseid nem lesz baj! Irjál majd hogy vagy! Szoritok Nektek!
2010. dec. 4. 17:51
 5/12 anonim ***** válasza:

Azon kívül, hogy fekszel, sokat pihensz, és lehetőség szerint nem izgulod magad agyon, túl sokat nem tudsz tenni. Nem tudom merre laksz, de lehet, hogy érdemes lenne megcélozni egy klinikát, vagy valami jól felszerelt kórházat, és ott keresni egy orvost a későbbiekre.( már ha nem jár több órás zötykölődős, átszállós utazással.)

Ne gondolj mindjárt a legrosszabbra; nekem a 4-ből 3 gyerekkel, a terhesség első néhány hetében volt elég erőteljes vérzésem 1-1,5 napig. Minden alkalommal azzal "bíztatott" az orvos, hogy ennek a terhességnek annyi... Minden alkalommal egy polip szerű képződmény okozta a problémát, ami ezzel az intenzív vérzéssel meg is szűnt, és nem is jelentkezett többé. (Már úgy értem, hogy a terhességek során nem, és "normál" állapotban sem.) Én minden alkalommal szívgörcsöt kaptam a rémülettől, bár 3.-ra már biztos voltam benne, hogy nem lesz semmi baj. Nem is lett, megszülettek mind a négyen épen, és egészségesen.:-))

2010. dec. 4. 17:55
 6/12 anonim ***** válasza:
2x ment el úgy a bébi, hogy nem görcsöltem. A görcs mentes vérzés tehát nem garancia arra, hogy nincs vetélés. az elsőre már nem emlékszem,de a 2. nem volt darabos, az embrió egyben távozott.
2010. dec. 4. 18:59
 7/12 anonim ***** válasza:
ultrogestat 2x1 egy nap es E vitamint...en is igy voltam es az orvosom nem volt az orszagban ... ezeket megvettem a patikabol elkezdtem szedni meg aznap este es masnap reggel bemetem a korhazba hogy megkerdezzek egy orvost hogy jol szedem-e amit szedek...azt mondat hogy a leheto legjobb amit tehetek a babamert es artani nem art (meg akkor sem karos ha vegul kiderul hogy semmi bajod es te megis bevetted) Ha veletlenul koravetelesed volt akkor 10 nap utan egyszeruen abba kel hagyni es 3-5 napra ra meg fog jonni...izgulunk erted majd irj hogy mi a szitu...szoritok
2010. dec. 4. 21:02
 8/12 anonim ***** válasza:
anyukám 8 hetes terhes, és neki is vannak ilyen kisebb vérzései... de semmi baja az orvos azt mondta
2010. dec. 5. 07:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Napi 3x1 magne b6 talán még segít. Én is kaptam mindenféle csodaszert, de ha el akar menni, úgyis el fog, és jobb hamarabb, mert később jobban megviselne. Ennek ellenére sok olyan esetről tudunk, hogy nagyobb vérzések ellenére is teljesen egészséges gyermek született, úgyhogy pihenj sokat, szedd a fent ajánlott magzatmegtartó szereket, és nézz meg egy jó filmet. Jó egészséget kívánok!
2010. dec. 6. 00:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm. Vérzés azóta sem volt, hétfőn reggel megyek egy normális orvoshoz, Ő majd talán tud valami biztosat mondani, hogy most akkor van-e még baba. Nagyon félek a negatív hírtől, de próbálom magam felkészíteni.
2010. dec. 6. 04:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!