Nem értem. Ha valaki terhességet tervez, miért nem néz utána alapvető szinten a biológiának?
Miért kell olyanokat kérdezni, hogy:
"nemvárt mensi előtt 3 héttel fáj a mellem, lehetek.e terhes?"
"megjött és negatív a teszt, lehetek-e terhes?"
"egy petefészekkel lehetek-e terhes?"
És társai.
Nekem is volt olyan, h bíztatást kerestem, de akkor a szokásos kérdés helyett azt írtam, hogy "szorítsatok nekem a következő ciklusban" vagy hogy "jött-e össze vkinek így meg így a baba" és nagyon kedves válaszokat kaptam.
Nem akarok senkit bántani, de egy ilyen fontos dolog előtt nem árt utánanézni ALAP dolgoknak.
Egyszerűbb úgy nézni a tüneteket is, h tudod, hány petefészked van és kb. hol kell, h szúrjon.
gyereket nem a fejünkkel csinálunk :)
megy az tudatlanul is!
Jó, hogy te pontosan meg tudod fogalmazni az érzéseidet, de sokan ezzel nem állnak még így.Szorítja a szívüket egy kérdés, és nem a géptől szeretnének választ, hanem élő emberektől.
Egyébként a barátnőm anyukája végig "menstruált" . A szülésig. Most te azt honnan tudod, hogy az a vérzés menstruáció-e vagy sem?
A kolléganőm meg úgy szült, hogy nem volt behatolás. Szóval van joga a fura kérdéseknek is. A fogantatás nem egyszerűen 1x1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!