Ki nem várja Mikulás környékén a "mikulást"? Lányok a múlt hónapból?
Kedden délután kell megjönnie, vagy nem. 2 napja volt egy szokatlan enyhe görcsöm, azóta szinte semmi. Krémes folyásom van, elég kevéske. Semmi tünetem nincs. Nem tudom majd kiderül, szerdán tesztelek, ha nem jön meg.
"KN"
Továbbra is szorítok mindenkinek!
aki tud teszteredményt már az mindenképp írja majd+!!
Nekem ma erőteljes barnázással indult a nap, és már a melleim se fájnak :-(((( Veled mi újság Eszo?
BB.
Sziasztok! a második válaszoló vagyok (aki azóta írtam már még egyszer h még mindig nem jött meg és nega).
És most csináltam tesztet és pozitiv!!!!!!!!!!! És úgy higgyétek el, semmi tünetem!! Olyan se mintha meg akarna jönni...
Nekem meg pontosabb nem is lehetett volna a menzim. Ma reggel megjött. (ma kellett megjönnie)ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
K.
12:29-nek szívből gratulálok!
én tegnapra nem vártam, és még nem is jött meg, de tegnap reggeli tesztem negatív lett..
cicim fáj, ha hozzáérek, ami nálam szokatlan, mert sosem szokott fájni..meg szinte tegnap is egéyz nap görcsölgettem..meg ma reggel óta is..de még nincs "mikulás" :-)
ha nem jön meg, akkor holnap veszek tesztet, és megcsinálom!
drukkoljatok nagyon!
K! sajnálom..majd legközelebb!
Második válaszoló: gratula! :)) Az első teszt biztos korai volt és azért lett negatív, velem is így volt.
eszo, nagyon szurkolok! :) Írj majd, hogy mi volt!!!
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 12-01 23:11
Szombatra vártam, azóta semmi, aznap csináltam negatív tesztet, holnap reggel pisilek újra, szorítsatok :)
Mizujs Eszo?
Megcsináltad a tesztet?
Én holnapra nem várom,az első válaszoló vagyok!
Szerintem meg fog jönni nekem mert ma volt 1 pici barnázásom,és tompán már fáj a hasam! :(
A reggeli tesztem nega volt.
S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!