Ki nem várja Mikulás környékén a "mikulást"? Lányok a múlt hónapból?
KN-nek is szorítok és remélem mielőbb sikerül!
utolsónak pedig tényéleg már csak 2!!nap..nekem meg 3 :-)
Ma is reggel óta görcsölgetek..menzi előtt sosem szoktam, csak abban a percben mikor megjön..de azt érzem..majd meglátjuk mi lesz!
mindenkiért izgulok!
remélem minél többünknek sikerül!
Szia D!
emléxem Rád!
na, és mi a helyzet a kis Pocaklakóval?
voltál már dokinál?
én ismerőstől kaptam ovutesztet, de postán elkeveredett, vagy ment egy plussz kört, mert csak ovu után ért ide..mi most jól belehúztunk, mert az ovu hetét végigsexeltük..még ovu után is 1-2 nappal..úgyhogy most reménykedem!
meg igazából folyamatosan voltak/vannak kisebb nagyobb görcseim..meg farkasétvágyam..amit leadtam pár hónapja, annak szerintem a dupláját magamraettem 2 hét alatt:-) de sebaj..csak jönne a baba!!
Örülök, hogy Veletek minden oké..jajj, csak én is hallanék szívhangot!csodálatos érzés lehet! én biztos elbőgném magam! :-)))
Én szombatra nem vártam, de sajna tegnap megjött:(
Niki
úú..sajnálom Niki!:-(
majd legközelebb!
nekem egyelőre semmi..az előző ciklusom 26 napos volt, az előtti 3 meg 27..úgyhogy holnap lesz a 27. napom..reggel tesztelek!
szorítsatok nagyon!!!!
Többiekkel mizu?
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 12-01 23:11
Nekem elvileg ma jön meg, de szerencsére egyenlőre nem jelentkezik semmi.
A mellem még jobban fáj és tegnap kicsit megijedtem, mert párommal szeretkeztünk és utána rózsaszínes volt ami kifolyt belőlem, azt hittem a szex megint meghozta a vérzést, de azóta semmi, pedig nagyon figyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!