Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Mikulás környékén...

Eszo kérdése:

Ki nem várja Mikulás környékén a "mikulást"? Lányok a múlt hónapból?

Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 14:06
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

KN-nek is szorítok és remélem mielőbb sikerül!

utolsónak pedig tényéleg már csak 2!!nap..nekem meg 3 :-)

Ma is reggel óta görcsölgetek..menzi előtt sosem szoktam, csak abban a percben mikor megjön..de azt érzem..majd meglátjuk mi lesz!

mindenkiért izgulok!

remélem minél többünknek sikerül!

2010. dec. 2. 09:04
 12/35 anonim ***** válasza:
Sziasztok! D. vagyok, múlt hónapban is veletek együtt izgultam és nekem akkor pozi tesztem lett. Most visszatértem, értetek izgulni és nagyon szorítok Nektek!!! Remélem a Mikulás nektek is 2 csíkot hoz!!! :))
2010. dec. 2. 14:31
 13/35 A kérdező kommentje:

Szia D!

emléxem Rád!

na, és mi a helyzet a kis Pocaklakóval?

voltál már dokinál?

2010. dec. 2. 14:50
 14/35 anonim ***** válasza:
Voltam, többször is, mert görcsöltem, de szerencsére nem találtak bajt, azt mondják, csak érzékenyen reagál a szervezetem... Hát reméljük! :) 7 hetes vagyok és már van szívhang, úgyhogy nagy boldogság van. :) NA de majd nemsokára Ti is átélitek ezt!!! Nektek hogy alakult a hónap? Mindenkinek sikerült belőni az ovut, vagy csak a megérzésre bíztátok?
2010. dec. 2. 14:54
 15/35 A kérdező kommentje:

én ismerőstől kaptam ovutesztet, de postán elkeveredett, vagy ment egy plussz kört, mert csak ovu után ért ide..mi most jól belehúztunk, mert az ovu hetét végigsexeltük..még ovu után is 1-2 nappal..úgyhogy most reménykedem!

meg igazából folyamatosan voltak/vannak kisebb nagyobb görcseim..meg farkasétvágyam..amit leadtam pár hónapja, annak szerintem a dupláját magamraettem 2 hét alatt:-) de sebaj..csak jönne a baba!!

Örülök, hogy Veletek minden oké..jajj, csak én is hallanék szívhangot!csodálatos érzés lehet! én biztos elbőgném magam! :-)))

2010. dec. 2. 15:11
 16/35 anonim ***** válasza:
Én is bőgtem, naná. :)) Hu nagyon szurkolok, akkor nálad most elég nagy az esély, a görcsök jó jelek, nekem legalábbis az az 1 tünetem volt... A tesztem amúgy csak nemvárt utáni 4. napon lett erős pozi, előtte nagyon halvány volt... Jaj most újraélem veletek azt az izgalmat. :)
2010. dec. 2. 15:18
 17/35 anonim ***** válasza:

Én szombatra nem vártam, de sajna tegnap megjött:(

Niki

2010. dec. 3. 09:28
 18/35 A kérdező kommentje:

úú..sajnálom Niki!:-(

majd legközelebb!

nekem egyelőre semmi..az előző ciklusom 26 napos volt, az előtti 3 meg 27..úgyhogy holnap lesz a 27. napom..reggel tesztelek!

szorítsatok nagyon!!!!

Többiekkel mizu?

2010. dec. 4. 07:33
 19/35 anonim ***** válasza:
Sziasztok! A második válaszoló vagyok, nekem még mindig nem jött meg...de csináltam tesztet tegnap és negatív :(
2010. dec. 4. 09:03
 20/35 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 12-01 23:11

Nekem elvileg ma jön meg, de szerencsére egyenlőre nem jelentkezik semmi.

A mellem még jobban fáj és tegnap kicsit megijedtem, mert párommal szeretkeztünk és utána rózsaszínes volt ami kifolyt belőlem, azt hittem a szex megint meghozta a vérzést, de azóta semmi, pedig nagyon figyelem.

2010. dec. 4. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!