Ki nem várja Mikulás környékén a "mikulást"? Lányok a múlt hónapból?
Hi!
Én 8 körül nem várom mikit!!
Első closty-s hónapom volt,remélem az utolsó is egyben! :)
Furi tünetek azért vannak!Sajna már többször voltam babás,de szülés sose lett belőle! :(
Most nincs mellfeszülésem,de van hányinger,gyakori pisilés,és kicsi görcsök néha.
Asszem szombatok kipróbálok egy tesztet,máskor is mutatta már mensi előtt 4 nappal a tutit.
Veled mizujs Eszo?
Kedves 1!
én nem igazán érzek semmit most..csak görcsölgetek..kb 1 hete volt ilyen fura izomlázszerű érzésem bal oldalon..
nekem júni-ban volt 1 vetélésem..azóta nem jött még össze..
most vmiért van egy fura megérzésem, hogy talááán..de nem tudom..
5-re nem várom!tesztet is csak aznap reggel csinálok!
drukk neked is!
Kedves 2!
nem biztos, hogy az gond, ha nem érzel semmit!
nem mindenkinek van tünet..főleg így az elején.
szorítok érted is!
Helló!
Már vártam a kérdésed! Én 5-ére nem várom. A múlt héten fájt az alhasam (menzi szerűen) mára már az sem, most fájnak a melleim. Ennyi. Sztem semmi.
K
Szia Eszo! Én pont mikulásra nem várom a mikulást! Hétfő óta fájnak a melleim, de sajnos ez nálam nem jelent semmit, mert mensi előtt egy héttel mindig ez van :-(
Nem is nagyon reménykedem...
BB
Szia K és BB!
nem szabad ám feladni még!!!!van még esély!
remény hal meg utoljára..
én nektek is nagyon szorítok!
Ugyan én nem a "múlt hónapból" vagyok, de nekem is a szombat az a nap amit már nagyon várok mit hoz.
Sosem voltam még terhes, így fogalmam sincs mit kellene éreznem, ennek ellenére már 3 tesztet elhasználtam, mert bebeszéltem magamnak, hogy biztosan itt a baba.
Lehet, hogy mindez csak pszichés, de pár napja eléggé szédelgek, kissé émelygek is esténként, a mellfeszülés is megvan, szurkáló érzés a petefészek környékén szinte minden nap, viszont semmiféle feszítő "mindjárt megjön" érzésem nincs most.De az is lehet, hogy csak a sok munka és kialvatlanság miatt érzem ezeket.
Nem sokára úgyis kiderül :)
Utolsó vagyok.
Pár napja én is feltűnően gyakran járok pisilni, de elképzelhetőbb, hogy csak a hideg miatt van.
A terhesség ilyen korai szakaszában előfordulhat ez a tünet is??
Szia-szia!
Bár nem a múlt hónapból vagyok, de én 7-re nem várom. Nagyon izgulok, már nincs sok hátra. Első terhességem lesz, még nem voltam terhes semmilyen formában (se méhen kívüli, se abortusz, se vetélés). 3 évig fogamzásgátlót szedtem, 17-20 éves koromban. Lassan 5 éve vagyok "tiszta". Elvileg jó kor voltunk együtt, bár semmi gyertya állás nem volt. Egy doki egyszer azt mondta, hogy hátra felé hajlik a méhem, ezért nehéz lesz teherbe esni. 10 nappal vagyunk az aktusok után. Valaki egyszer azt mondta, hogy 2 hét kell a beágyazódáshoz, de most azt olvastam itt hogy 7+3 nap.
Amit érzek: a köldök alatti részen hasszurkákat, néha egy kis cici feszülés, de semmi több. Nem vagyok rágörcsölve, nem vagyok elkeseredve, ha ez nem jött össze, nekünk még csak az első hónap.
Sok sikert kívánok nektek!
"KN"
Sziasztok Csajok!
Én 4-re nem várom.Semmi tünetem nincs, se menszire utaló, se babára utaló. De már csak 2 nap!!!!
Drukkolok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!