Sajna már megint megjött elvagyok keseredve de decemberben nem fogok ovuzni meg semmit se elegem van. Gondolom ti is voltatok padlon?
Tényleg próbálj meg ne ezzel foglalkozni állandóan! Nekünk fél év alatt jött össze az első gyermek, és a végén én is meguntam a teszteket, vitaminokat, jó tanácsokat, főleg az internetet. Mindent leraktam, elengedtem magamtól a dolgot, nem problémának fogtam fel, hogy nem sikerül,de fejben nagyon pozitív voltam. Sem arra nem gondoltam, hogy bajunk van, sem arra, hogy esetleg nem lehet gyerekem. Tudtam, hogy lesz!! A férjem meg mindig azt mondta, hogy nem kell aggódni, tudja azt az a gyermek, hogy mikor jöjjön, megvárja a legjobb kompozíciót!:-)
Szóval csatlakozom az előttem szólókhoz: Soha ne add fel! Soha!
tegnapi 17:22-es vagyok. Mi két évig próbálkoztunk, azalatt volt többször is hogy hagytam a fenébe, belefáradtam, nem számoltam, nem mértem, nem időre szexeltünk, mégsem jött össze. Talán nem eléggé sz.tam bele.
Végül kiderült hogy a férjem eredménye annyira nem jó, hogy csak lombikkal lehet babánk. Két év után lombikra mentünk, és bár görcsöltem a témán rendesen a lombik alatt, mégis sikerült, és már 10 és fél hónapos a gyönyörű kislányom.
Lényeg hogy így vagy úgy, görcsösen vagy lazán, természetesen vagy nem természetesen de lesz babád neked is hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!