Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitségeteket szeretném...

Segitségeteket szeretném kérni, nagyon fontos. Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
3hónapja vennem kellet be esemény utáni tablettát mert kiszakadt a gumi, gyereket még nem szeretnék. Azóta meg jött minden hónapban rendesen, talán az utolsó tartott 5 napig és közép mennyiségű. Pár hete néha hány ingerem van. csináltam 2 tesztet negatív lett. 1 hete elkezdett fájni a hasam. Szúró fájó érzés mindig máshol. Elmentem az orvoshoz azt mondta emésztési zavarok. De azóta is hányingerem van, és kemény a hasam középen és alul is. Ha netán terhes lennék kb 12 hetes lennék. Szerintetek az vagyok??? Vagy azért menjek el ultrahangra? menstruációmat jövöhét elejére várom. Segitsetek. Terhes vagyok?
2010. nov. 30. 08:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nincs mit:) majd írd meg, hogy mit mondott a doki.Drukk.
2010. nov. 30. 11:10
 12/23 A kérdező kommentje:
Rögtön meg írom:) Köszönöm.
2010. nov. 30. 11:16
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy az.
2010. nov. 30. 14:01
 14/23 A kérdező kommentje:
De a hasam is nőtt kicsit :S és kemény is:S de legyen igazatok hogy nem vagyok az ! Bárcsak ne lennék:(
2010. nov. 30. 14:07
 15/23 anonim ***** válasza:
Kissé nevetséges vagy, talán sokat ettél. Menj el orvoshoz, itt senki sem tud neked pontos diagnózist mondani. Ideje lépned, ne légy gyerek
2010. dec. 1. 11:44
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem eszek már lassan 1 hete. Mégis kemény a hasam. És nött is kicsit. Holnap megyek nőgyógyászhoz. És nem vagyok gyerek. Csak gondoltam hátha valaki tud eggyüt érző lenni vagy esett már át hasonlón. De köszönöm a választ.
2010. dec. 1. 11:51
 17/23 anonim ***** válasza:
Drukkolok továbbra is ,hogy holnap a dokinál jó híreket kapjál! Ne felejtsd el megírni.
2010. dec. 1. 16:52
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Dehogy felejtem.minden percbe eszembe van,annyira félek.
2010. dec. 1. 16:54
 19/23 A kérdező kommentje:
Sajnos ma elmentem és nem tudott meg vizsgálni mert elnéztem és délután terhesség tanács adása van:( Majd holnap délután próbálkozok. :(
2010. dec. 2. 20:32
 20/23 A kérdező kommentje:
Voltam.... Terhes vagyok....:\ :'(
2010. dec. 3. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!