Milyen az állterhesség? Mikor mondják azt valakinek amikor állterhes?
Nem állterhes, hanem ÁLTERHES.
Ezt akkor szokták mondani, amikor valaki terhes tüneteket produkál, késik a menstruációja akár több hetet is, de nincs terhesség.
Hát, igen, helyesírás ...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Nekem mostanába elég sokat fájt a hasam, sokat eszek még mindig, és nekem 3 napot késett.
Teszteltem is de úgy mutatta ki hogy nem vagyok terhes.
Ezek a tünetek akkor mit jelentenek akkor ? Mitől vannak?
gondoltam hogy úgy kell írni csak alá volt úgy húzva és gondoltam hogy úgy hibásan írom..
bocsi
Az álterhesség ritka jelenség , mely 22 000 terhességből 1-6 –ot érint. Bár a tudósok számára továbbra is jórészt érthetetlen, hogy mi okozza a jelenséget, a legutóbbi esettanulmányok és vizsgálatok egyre nagyobb betekintést engednek a betegség és a hormonok, valamint a pszichológia kapcsolatába.
Álterhesség és a tünetek
Azok, akik a betegségben szenvednek, olyan tüneteket produkálnak, melyek még a tapasztalt szakembereket is megtévesztik. Nem csak meg vannak győződve arról, hogy gyermeket várnak, de az olyan terhességi tüneteket is jóhiszeműen másolják és produkálják, mint a menstruáció megszűnése, hasi növekedés, hányinger és hányás, a mell megnagyobbodása és az egyes élelmiszerek utáni sóvárgás.
Én már egyszer átéltem, tudat alatt elhittem, hogy nekem gyermekem lesz. És nem. A koppanás a legrosszabb. Hány hetesnek kellene lenned? Ezt most azért kérdezem, mert ha "5-6 hetes" elmúltál, akkor érdemes a nőgyogyihoz elmenni, és ha ő is azt mondja, hogy nem, akkor nem. Vagy esetleg egy vérvétel.
Már teszteltem és a teszt azt motatta ki hogy nem vagyok terhes.
Amugy hányingerem nem volt, a mellem se nött meg , csak a hasam fájt meg néha szédültem meg rámjött olyan hogy nagyon melegem lett és rosszul éreztem magam, meg sokat eszek.
De köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!