Mit gondoltok erről? Véleményeket várnék (többi lenn)!
Figyelt kérdés
Ebben a hónapban teszteltem nem is egy pozi tesztet,de sajnos 1 hét késés után megjött.Arra lennék kiváncsi,hogy aki így járt,utána mennyi idővel lett babás,és a második sikerült is?2010. nov. 29. 09:16
1/8 anonim válasza:
És a mensi után negatív volt a teszt? Mert ha igen, akkor az sajnos vetélés volt. Ha viszont pozitív, akkor csak terhesség alatt megjött. Előfordul, de a baba attól még ott van. Bár a HCG szint fent maradhat még egy darabig vetélés után is. Szóval tuti, hogy nem maradtál terhes?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen,mert voltam dokinál csütörtökön.Nem látott semmit sem.
2010. nov. 29. 09:26
3/8 A kérdező kommentje:
És most lennék a 7-ik hét elején
2010. nov. 29. 09:27
4/8 anonim válasza:
Igen voltam így többször is, szinte két havonta!!! Majd kiderült,hogy velem minden rendben van, de a férjem spermája baktériummal volt fertőzve ami miatt nem sikerült a babáknak beágyazódás után a helyükön maradnia. Kapott antibiotikumos kezelést és én is, a legutolsó pár hónapja volt, azóta sikerült ismét múlt hónapban de sajna méhen kívüli lett.(hasüregbe)
5/8 A kérdező kommentje:
Hát ez nem valami szerencsés.Mi már jó ideje várunk,de közben volt 2 műtétem,petefészekcisztám (6cm) és most ez.De legalább volt pozi tesztem.Most készültem volna átjárhatóságira.A doki mondta,hogyha nem sikerül majd,a férjemnek kell menni vizsgálatra.Sokszor fel van fázva,lehet hogy ez a probléma nálunk is?Akkor kéne a dokitól kérnem beutalót egy bakterológiai vizsgálatra?ez hogy derült ki nálatok?Volt előzménye a párodnál?
2010. nov. 29. 10:54
6/8 anonim válasza:
Nem, semmi előzménye nem volt, tök egészségesnek látszó pasi, néha volt merevedési zavara kb ennyi. Urulógus elküldte spermavizsgálatra, majd mikor annak megjött az eredménye, mivel nyákosnak ítélték a spermáját ami nem jó,és mivel több pozi tesztem is volt ezért küldték bakterológiai tenyésztésre.Ajánlom, hogy magán orvoshoz menjetek mert azok jobban odafigyelnek amúgy sztk-ra csak a sima spermavizsgálatot szokták kérni.Nem értem amúgy miért nem a pároddal kezdték a kivizsgálásokat??
7/8 anonim válasza:
Első vagyok. Nagyon sajnálom, ami Veletek történik :( El sem tudom képzelni, milyen szomorú dolog lehet ez. Sajnos én a továbbiakban nem tudok Neked segíteni, de amit a második válaszoló írt, az hasznos lehet. Csak szerettem volna megírni, hogy mennyire együtt érzek Veled. Sok kitartást, és szerencsét kívánok Nektek a jövőben! Írj majd, ha lesz valami eredményetek!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek (főleg az utolsó válaszoló kedves szavait).Magándokihoz járok és ott fogok kérni beutalót kórházba ehhez.
2010. nov. 30. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!