Mit gondoltok lehet baba? Várom a véleményeket!
Figyelt kérdés
5 nappal ezelőtt begörcsöltem nagyon másnap pecsételő barnázás 1 napig.Már késik 2 napja.Azóta is be be nyilalgat a bal petefészkemnél.De nem érzek fémes ízt nincs hányingerem.Annyi még,hogy nagyon nagyon fájt a mellem de mára elmúlt az is.Szerintetek mi lehet ez?Lehet valami baj van?Vagy ilyen ha babás lennék?2009. júl. 10. 10:34
1/7 anonim válasza:
Teszt? Ha már két napja késik egy nagyon érzékeny teszt kimutatja! Én a tesztet tanácsolom, akkor kiderül minden. Drukk!:):)
2/7 anonim válasza:
Tüneteid alapján elképzelhető, hogy babát vársz, szerintem csinálj egy tesztet. 2 napos késénél már kimutatná!
3/7 anonim válasza:
Szarintem nem a baba miatt van.Főleg hogy elmúlt minden tüneted.A terhesség jelei nem mindenkinek rögtön mutatkoznak.Menj dr-hoz az atuti.
4/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem sem lesz baba, de azért szurkolok, hogy ne legyen igazam!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket.Már voltam dokinál és azt mondta minden rendben van és semmi bajom.Akkor mi ez?
2009. júl. 10. 10:41
6/7 anonim válasza:
lehet, hogy túlságosan szeretnéd azt a babát... de ha tényleg baba, a doki akkor sem látja még. teszteltél már? mert az már lehet pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!