Szeretnék nagyon teherbe esni, mit tegyek? Az utólső
mensim 2008.12.19-én volt, és dec.23-ától szinte
mindennap szexeltünk. Azóta csináltam teszteket de semmi,
most 01.15-16ra kéne megjönni ha jól számolom, mit
csináljak hogy biztos siker legyen?
Én azt olvastam, hogy ha minden nap együtt vagytok akkor az a kiskatonáknak nem jó, mert ilyen rövid idő alatt nem tud annyi és olyan minőségben újratermelődni. A legideálisabb a 2-3 nap. Akkor lesznek a legéletképesebbek, mozgékonyabbak. Ráadásul, ha 2-3 naponta csináljátok, akkor sem lehet lemaradni a peteérésről. A lány hímivarsejtek akár 4 napig is elélnek odabent a nagy Ő-re várva.
Amúgy a peteérés figyelésére a legjobb, ha méred az ébredési hőmérsékletedet, és figyeled a folyásod állagát és mennyiségét. Ezekből szinte tutira lehet következtetni a pé-re!!
Sok sikert a babához.
2009. jan. 15. 16:51
ez valóban igy van ahogy az elöttem válaszóló leírta!
Sok sikert a továbbiakban!
2009. jan. 15. 17:32
Én rácáfolnék az előttem szólokra.
Mi minden nap csináltuk, volt hogy naponta többször is, mert így esett jól. És rögtön terhes lettem.
egyébként a peteérésre nem lehet adni, mert egy nagyon jó orgazmus extra peteérést válthat ki
sok sikert
2009. jan. 15. 19:07
az az igazság, hogy erre nincs recept. A reggeli hő mérése a legjobb és mellé az ovulációs teszt nagyon sokat segít. az pontosan megmondja mikor legyetek együtt!! bővebb infó erről: www.babatervezok.otthona.net
2009. jan. 15. 20:01
Én Gábriel LH tesztet vettem és azonnal sikerült. Abból megtudod mikor van peteérésed.
2009. jan. 15. 20:06
6/9 A kérdező kommentje:
hát most ott tartok hogy december óta csináltam 2teszetet az negatív volt.de ma 2009.jan.17-én már a 3napos késénél tart a mensim,de mégis fáj a mellem,föleg a mellbimbóm,kicsit a hasam is,a folyások pedig átlátszó ez mit jelent? akkor vegyek ma tesztet és megcsináljam?vagy várjak még.
Ne terhes tesztet vegyél, hanem LH tesztet! Már persze akkor, ha most sem vagy terhes és a következő ciklusod alatt az LH teszt megmutatja melyik napon van a peteérésed. Minden le van írva benn, hogyan kell csinálni.
2009. jan. 17. 15:55
Még annyit, hogy ha terhes vagy lehet csak kicsit később mutatja a teszt. Nekem az ötödik napon volt határozott pozitív, addig meg olyan halvány csík volt, hogy csak én láttam, azt is csak a megadott időn túl, kb 10 perc után ami a leírás szerint már nem értékelhető. Mégis terhes vagyok 32 hetes. De az ötödik nap már le sem lehetett volna tagadni a második csíkot.
2009. jan. 17. 15:59
9/9 A kérdező kommentje:
most ottartok hogy 4napot késik a mensim,soha nem volt ilyen,mostmár biztos hogy kimutatja a teszt ha megcsinálom holnap? ja és ha nem a reggeli elsö pisiböl csinálom de addig nem iszok így nem hígul meg akkor is jó?és az normális ha fáj a hasam alul és a mellem is fáj föleg a mellbimbóm?
Kapcsolódó kérdések: