Hogyan jelentkeznek a terhessegi tünetek? Lehet, hogy terhes vagyok, ha csak "fajogat" a cicim, meg kicsit emelygek, vagy csak bemagyarazom magamnak? Ha vannak tünetek, akkor azok erösek?
Sajna tegnap megjött :((((((( most a hasfajassal küzdök :( de rajöttem, hogy meg ez is jobb mint a bizonytalansag, amiben eddig voltam. Viszont erdekes, hogy eddig sosem voltak pms tüneteim. Igaz, a mensim mindig csak par csepp volt, az elözö meg a mostani meg eleg erös. Ezert is gonodoltam (az elözö utan) hogy valami törtenik bent, talan peteeres...el is akartam menni ultrahangra a 14. nap környeken, de a ferjem lebeszelt rola, mondvan, ha van, akkor azt ugyis megtudjuk. Egy eve hagytam abba a fog.gatlot (Diane35, amit a PCO miatt irtak föl), azota jarok term.gyogyaszhoz, homeopatia, akupunktura, gyogynövenyek. Nem akarjuk, hogy hormonokkal nyomjanak tele. Persze, ha igy nem megy, kenytelenek leszünk...nekem tulajdonkeppen meg van idöm, 28 leszek januarban, de ha az ember akarja, akkor MOST akarja :) (az anyai ösztönök vagy mi...)
Nagyon örülök, hogy Veled/Veletek minden rendben :)))) ha van kedved, irj privat mail-t, nagyon szivesen hallanam a te törtenetedet meg a tovabbiakat is :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!