Nagyon felelőtlen lennék ezzel?
Október 21.-én volt egy abortuszom,mert a 10 hetes kisbabámnak megállt a szíve.Sajnos:C
Most jött meg a menzeszem november 22.-én,és szabály szerűen el is múlt péntekre,tehát ma már nincs,a jövő héten megyek az orvosomhoz,hogy minden rendben van-e?
De én már ebben a ciklusban szeretnék próbálkozni?
A férjem is azt mondta,hogy menjek el az orvoshoz,és ha monden rendben van akkor elkezdjük?
Nagyon felelőtlen leszek így?annyira szeretném,szeretnénk egy babót.Előző terhességemet is augusztusban kezdtünk el próbálkozni,és áldott állapotba is estem?
Kérlek írjatok.
a VÉREM rh (D)negatív,és most vették észre,hogy vérszegény is vagyok.
9 év együttélés után szeretnénk egy csöppséget.
5 hét 5 napra jött meg a menstuációm az abortusz óta.Menzeszt beleszámolva 6 hét
Akkor lehet már,nem?
Ha a doki azt mondja mehet, akkor hajrá.
Általában a következő baba akkor fogan meg, ha a szervezeted már felkészült rá, de azért várd meg az orvost.
Valószínű nem lesz akadálya. Drukkolok, hogy mihamarabb összejöjjön a kisbabátok!
Elvileg igen, de én megnézetném magam a dokival hogy mindn rendben van e.
Vannak dolgok amik nem okoznak tünetet mégis kezelni kell
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Akkor ha Isten is akarja nem lesz baj.Én hülye meg lelkiismeret furdolást csináltam magamnak,hogy milyen felelőtlen lennék!
he,jó vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!