Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit "csinál" a Tesztoszteron...

Mit "csinál" a Tesztoszteron hormon a szervezetben? Mi van ha valakinek magas vagy alacsony? Teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
Nekem mindigis pattanásos volt az arcom,ezért a tesztoszteron hormon a felelős?Terhes lehetek igy?Fél éve probálkozunk.24 vagyok.
2009. jan. 15. 10:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Első válaszoló vagyok!

Megigértem,hogy leíróm mi lett az eredmény.

szuperszenz.THS:1,072

Follikulus stim.hormon:3,90

Luteinizáló hormon:4,44

Progeszteron:3,73

Ösztradiol::158

Prolaktin:8,8

Totál tesztoszteron:2,33

Azt mondta a doki hogy alacsony a sárgatest hormonom.

Hétfön kell mennem az urologiához az orvossal megbeszélni a dolgokat és a férjemnek kell sperma vizsgálat.

2009. jan. 16. 15:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsónak.Köszi hogy megírtad.Alacsony sárgatest hormonra szerintem tudnak majd adni valami gyógyszert.Remélem nem lesz veletek semmi probléma.Sok sikert a Babához!
2009. jan. 19. 14:15
 13/14 anonim válasza:

Az első válaszolónak:

Nekem is voltak ilyen problémáim, nem csak kóros hízás, de kóros fogyás is előállt, meg ciszta is. Igazából ezt részben az előző orvosomnak is köszönhetem, aki fittyet hányt mindenre, mivel érzékelte, hogy a túlsok tesztoszteron miatt rendszertelen a menzeszem, illetve ez okozza a többi problémát is, felírt nekem ilyen lórúgásnyi női hormonokat. Na, az aztáb végleg leterített, lett cisztám is, 1 hónap alatt csontig fogytam, etc.

Azt tudom javasolni, hogyha neked is ilyen 10 napos hormonokat akarnak felírni, inkább kérd, hogy gyengébből írjanak fel olyat, amit több napon át kell szedni, igaz, hosszabb időn keresztül is. Nekem most egy fogamzásgátló bevált, szépen helyrerakott mindent - az új nőgyógyászom is kedves, aranyos, örültem, hogy ő legalább arra is odafigyelt, hogy mi történik majd a kezelés után.

2010. máj. 7. 06:59
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm.a duphaston erös?Sikerülhet vele a baba?
2010. máj. 10. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!