Mit "csinál" a Tesztoszteron hormon a szervezetben? Mi van ha valakinek magas vagy alacsony? Teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
Nekem mindigis pattanásos volt az arcom,ezért a tesztoszteron hormon a felelős?Terhes lehetek igy?Fél éve probálkozunk.24 vagyok.2009. jan. 15. 10:23
1/14 anonim válasza:
Szia!
Bocsi,hogy nem a válaszra válaszolók csak engem is érdekelne a kérdésed.Nekem is patanásos az arcom és főleg a hátam az aztán ott sok van és nagyon szokott vizskedni.Holnap lesz meg az eredmény a hormonokról közte a tesztoszteron.Ezért is érdekel engem is.
2/14 anonim válasza:
A tesztoszteron egy férfi nemi hormon, ami a női szervezetben is jelen van, a haj és szőrzet kialakuláshoz szükséges. A tesztoszteron túlsúlyos nőkre a túlzott szőrösödés jellemző inkább. A tesztoszteron okozhat meddőséget Igazából csak a többi hormonszint alakulásával együtt érdemes vizsgálni. Önmagában csak a tesztoszteron szintből nem lehet olyan következtetést levonni, hogy biztos ezért nem esik valaki teherbe.
3/14 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok!
Na nálam ez is van túlsúly,pedig nem voltam gyerekkoromban kövér,sok szőr pláne a hasamon.És persze nem sikerül a baba.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Az elsö válaszolonak írom:Majd írjad meg létszi hogy mit mondtak az eredményeidre.Remélem minden rendben lesz nálad.Nekem csak az arcom pattanásos,legjobban mensi elött.A Börgyógy mondta hogy a hormonoktól van.Nem vagyok tulsúlyos meg szőrös sem,cisztám sincs,a mensim is rendszeres.Lehet szerintetek valami bajom?
2009. jan. 15. 10:45
5/14 A kérdező kommentje:
Az első válaszolonak,nem lehet hogy neked PCO-d van?
2009. jan. 15. 10:46
6/14 anonim válasza:
Második vagyok. Nem állítom, hogy biztos ez áll a problémáitok hátterében, de nem is lehet egyértelműen kizárni.
7/14 A kérdező kommentje:
A PCO-s tesztből rám csak az arcon lévő pattanás jellemző.Szerintetek kéne aggódnom?
2009. jan. 15. 10:52
8/14 anonim válasza:
Első válaszoló:Oké megíróm holnap.Nem tudom,hogy pco-os vagyok-e.De gondolom,holnap kiderül.Szerintem veled minden rendben van mert rendszeres a menszid,nem vagy kövér.Sajnos velem elég sok a probléma:rendszertelen a ciklusom,szörös a hasam,sok pattanás pláne a háttamon,folyamatos hízás pedig alig eszek,és nem sikerül a baba.Cisztám szerencsére nincs még.Szerintem ha 1és fél évig nem sikerül a baba menj el dokihoz.lehetnek.Lehet,hogy a pároddal van gond és ezér t nem esel teherbe.ne is várj 2évet ha nagyon szeretnétek menj inkább orvoshoz.Jobb minél hamarabb tudni mi van.
9/14 anonim válasza:
Második válaszolónak:Köszi az oldalt megcsináltam rögtön és az eredmény:PCO szindróma valószínűsége nagy.
Tehát ezek szerint pco-s vagyok?
10/14 anonim válasza:
Második vagyok. Minél több tüneted igaz annál nagyobb a valószínűsége a PCOS-nak, de nem jelenti azt, hogy biztos az vagy. Igazából ez is egy lehetséges ok lehet és ha ez ügyben nem történt még semmilyen vizsgálat akkor érdemes utána járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!