Hormonértékeim rendben! Akkor miért barnázok 1 hétig minden mensi előtt?
Szia!
Elvileg kell beutaló, de ha magándokihoz mész, akkor csak fizetni kell érte. Nem olyan vészes, szerintem megéri, hogy az ember lánya tudja, mi van vele. (Ahol én voltam, ott kb 12e az első látogatás, aztán a vérvétel attól függ, miket néznek, nekem olyan 10e körül volt az első, majd a leletértékelés 9e.) Szóval azon kívül, amit a nődoki nézett, az endokrinológus TSH, T3, T4 (ezek a pajzsmirigy hormonok, nagyon fontosak!), terheléses cukor és inzulin. De lehet, hogy másnak más hormonokat nézet meg, mert célirányosan kérdez rá a tünetekre, ami felett más orvosok elsiklanak, mert nem a szakmájuk. Pl fázós vagy, vagy esetleg a meleget nem bírod, volt-e ok nélküli hízás/fogyás, hajhullás, fáradtságérzet, hőhulám, szőrösödés, egyebek. Ezek olyan mindennapos dolgok, hogy az ember szinte nem is foglalkozik velük, vagy egyenként próbálja meg kezelgetni őket, és nem tulajdonít nekik jelentőséget, viszont így együtt esetleg egy konkrét betegséget jelenthetnek.
18:34-es válaszoló vagyok.
2. hónapja szedem a barátcserjét és elmúlt a barnázás.sőt még a menzesz előtti tünetek is enyhültek.Görcsoldót sem szedek.Csak a baba várat magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!