Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hormonértékeim rendben! Akkor...

Hormonértékeim rendben! Akkor miért barnázok 1 hétig minden mensi előtt?

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 16:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Esetleg ciszta. De biztos hogy minden jó? Progeszteronhiánynál szokott ilyen lenni...
2010. nov. 26. 16:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Egyszeriben én is így jártam, talán vagy 2-3 évig is barnázgattam a mensi előtt. Nekem azt mondták, csak akkor foglalkozzak vele, ha nem jön össze a baba. Összejött az első hónapban :D Most 13 hónapos. Ja, és mióta megszületett és újra megszűnt a mensim, nincs barnázgatás se :D
2010. nov. 26. 17:39
 3/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Bocsi, hülyén fogalmaztam :D Szóval 2-3 évig is úgy voltam, hogy a mensi előtt eleinte 2-3, később már 6-7 nappal kezdődött a barnázás.
2010. nov. 26. 17:40
 4/12 A kérdező kommentje:

Baba egy éve nem jön, a progeszteronom a 2. napon nagyon magas volt: 1000 nmol/L

Ezért nem értem én már egyáltalán ezt az egészet :(

Szerintetek?

A többi értékem tényleg jó!

2010. nov. 26. 18:08
 5/12 anonim ***** válasza:
nekem is pont ez a problémám és a dokim szerint ez normális,1,5 éve próbálkozunk.lehet hogy másik dokinak is megmutatom a hormoneredményem.
2010. nov. 26. 18:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez van. Nekem is auzt mondta a doki, hogy ez normális, de én nagyon utálom. Első terhességem előtt is ez volt, de azért összejött a baba. Most 6 éves. A másodikkal már 3 éve próbálkozunk, ugyanilyen barnázásos tünetekkel, mégsem jön össze. A doki szerint nem ez az oka. nekem is minden hormonértékem rendben van. Ti is szeretnétek babát?
2010. nov. 26. 18:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, bocs, most láttam hogy már egy éve próbálkoztok. Azt mondják a ciklus második felében a palástfű vagy a málna tes ivása segíti rendezni a progi szintet, és akkor nem lesz barnázás. Hát nem tudom. Én a múlt hónapban ittam a palástfüvet, mégis volt barnázás 5 napig előtte...
2010. nov. 26. 18:58
 8/12 A kérdező kommentje:

Én is kipróbáltam már mindent, palástfő, barátcserje, méhpempő, de semmi eredmény! Ugyanúgy barnázok!

Most csak E-vitamint szedek.

Olyan bosszantó, hogy látszólag minden rendben van, de közben pedig mégsem! :(

2010. nov. 26. 19:17
 9/12 Manka68 ***** válasza:
Nekem is azt mondták anno, hogy a hormonjaim rendben vannak, de sajnos nem így volt, csak éppen azokat nem nézték, amiket kellett volna. Endokrinológus ért hozzá igazán, oda kell menni.
2010. nov. 27. 20:16
 10/12 A kérdező kommentje:

És azt meg tudnád mondani, hogy melyek azok a hormonok, amiket nem nézett a nőgyógyász, az endokrinológus pedig igen?

Oda beutaló kell? Hogyan működik?

2010. nov. 28. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!