Magánlaborban tényleg beutaló nélkül lehet vérvételt kérni?
Sziasztok!
találtam magánlaborokat...ahova még beutaló sem kell, ott megnézik amit akarok. progiszintet és sárgatest hormont.Ott tényleg úgy van, hog yamit én akarok azt nézik meg?
Mert ugye egyik dokim (ez már a második)nem szorgalmazza a missed ab utáni hormonvérvételt.Én mielőtt újra próbálkozunk, mindenképp szeretnék csináltatni.Ezt érdemes már most terhesség előtt is?vagy elég ha már 2 csíkos a teszt?
Na de oda nekem kell tudnom mikor menjek?
Ak oké, hogy a ciklus 3.napján, de ha be kell jelentkezni?Pé utáni 7-9 nap?
Vagy ezt ők mondják meg?Akkor ott is el kell menni a szakorvoshoz aki a magánlaborvan van és ő mondja meg?
hogy van ez?
jaa azt tudom, hgy sok sok ezer ft ok!
de ha egyik nődokim sem hajlandó beutalni....akkor nekem megéri
most ne minősítsétek a magyarországi eü-t
nem ez a lényeg!!!!

háziorvos is kérhet hormonos vérvételt?????
sárgatest és progi szintet nézethet???
nem csak nődoki adhat ilyen beutalót???
és a háziorvosm honna tudja mikor utaljon be?a ciklus 3.napja oké...de a pé után???én mondjuk tudom kb mikor lehet majd pé, de akkor én mondjam meg miko rlegyen vérvétel?

Szia!
Miért nem kérdezed meg a Kaáli-t? Ott beutaló nélkül is csinálnak vizsgálatokat, persze pénzért, de a Te esetedben szerintem ez is nagy segítség. Mi andrológiai vizsgálaton voltunk, se beutaló se semmi. Felhívtuk, kaptunk időpontot és mehettünk(13000Ft-ért)Megnéztem, hormont is csinálnak:-)
Szerintem próbáld meg.

akkor ezek szerint a sima háziorvos is kérheti ezeknek a hormonoknak a vizsgálatát....
de jó lenne....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!