Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek volt már ilyen a Clearbl...

Kinek volt már ilyen a Clearblue tesztje?

Figyelt kérdés

Azért bosszankodom mert nekem már nem először ilyen. Emellett egy másik teszt is halvány pozi lett tegnap, de ma megjött.

A függőleges vonal 3 db vonalból áll, de csak 1 vonal jelent meg.

Szerintetek mi lehet ez? Rossz a teszt? De már a sokadik?

A vonal csak hcg-re rajzolódik ki nem?

De akkor miért nem az összes 3 vonal?

[link]

2010. nov. 24. 21:25
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Nem volt rossz a teszt, mert voltak tuneteim. Voltam mar terhes ketszer es tudom, milyen terhesnek lenni. Nekem nem szokott 2 menzesz kozott 2-2.5 heten keresztul minden aldott nap hol erosebb, hol gyengebb gorcsolgetes, mindjart megjon erzes. Nem vagyok mellfeszulos, mellfajos sem menzi elott, alatt, sem utana, sem peteereskor. Viszont a melleim is elkezdtek fajni. A lanyomat is mar a nem vart menzi elott jo par nappal kimutatta az erzekeny teszt. Ismerem a testem, mint a tenyeremet es szabalyosak a ciklusaim. 100000% hogy terhes voltam. Minden no eleteben van veteles, csak sokan nem veszik eszre mert nem tesztelnek koran.
2010. nov. 25. 12:08
 32/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Most értem vissza a dokitól.

Csináltak ultrahangot - a méhnyálkahártya nem olyan vastag hogy terhesség legyen, és természetesen nem lehetett semmit látni. Vettek vért is, holnap lesz eredmény. Szóval normál terhesség nincs, méhen kívüli még fennáll, de remélem nem.

Köszi hogy drukkoltatok, de ezek szerint nem akart maradni a baba. :(

2010. nov. 25. 14:50
 33/35 anonim ***** válasza:

Sajnálom hogy nincs baba!

Mióta próbálkoztok?

2010. nov. 25. 15:17
 34/35 A kérdező kommentje:
Kb. egy éve. :(
2010. nov. 25. 18:18
 35/35 anonim ***** válasza:

Szia.

Megkérdezhetem, hogy tudod- e már a vérvizsgálat ereményét? Nagyon érdekelne. Abból azért sokmindenre lehet következtetni.

Elsóő látásra nekem is pozinak látszik a teszted, az én pozitív Clearblue tesztemnek a függőleges vonala vastagabbnak látszik, mint a tiedén. De akkor is ott van az a vonal, még akkor is ,ha kicsit vékonyabb.

Tényleg érdekes.

2010. nov. 27. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!