Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek volt már ilyen a Clearbl...

Kinek volt már ilyen a Clearblue tesztje?

Figyelt kérdés

Azért bosszankodom mert nekem már nem először ilyen. Emellett egy másik teszt is halvány pozi lett tegnap, de ma megjött.

A függőleges vonal 3 db vonalból áll, de csak 1 vonal jelent meg.

Szerintetek mi lehet ez? Rossz a teszt? De már a sokadik?

A vonal csak hcg-re rajzolódik ki nem?

De akkor miért nem az összes 3 vonal?

[link]

2010. nov. 24. 21:25
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

jujj de bonyi ez a teszt :)

nem csinálsz egy simát? :) Ami van hozzá útmutató, azon milyen a függőleges csík?

2010. nov. 25. 08:40
 12/35 A kérdező kommentje:

bonyi mi? :)))

Az útmutatóban csak van egy pozi jel és kész. Az alapján nem lehet eldönteni.

Azért bosszankodom mert nekem már volt anno ilyen és akkor nem voltam terhes. És erről a tesztről mondják hogy nagyon megbízható. És az ára alapján is azt gondolná az ember hogy szuper.

2010. nov. 25. 08:44
 13/35 anonim ***** válasza:

Igen...nekem is ilyen...ez pozitív teszt !

És tuti van Baba mivel 7 hetesen már 1 cm-re mérte az orvos!!!

2010. nov. 25. 09:06
 14/35 A kérdező kommentje:

Tényleg??????

Jesszus akkor most aggódom, mert vérzek.

2010. nov. 25. 09:10
 15/35 anonim ***** válasza:
Megnéztem újra a képet és nekem is 1 vonal van csak vastagabb....kb olyan vastag mint a vízszintes vonal...de nem tom h ez számít-e...sztem nem sokat.....menj el dokihoz jó ???!!!!!
2010. nov. 25. 09:11
 16/35 anonim ***** válasza:

Na de ha már teszteltél anno pozit és nem voltál terhes akkor lehet megint ez van...sőtt akkor valószínű....

sajnos vannak olyanok akiknél szórakozik a teszt...ezen az oldalon már sokan panaszkodtak...és nem is teszt a hibás hisz a szervezetedben magasabb a hcg csak nem vagy terhes pl....

2010. nov. 25. 09:13
 17/35 anonim ***** válasza:
Ez bizony egy nagyon pozitív teszt, szerintem máris kerekedj fel és irány az orvos!!!Mert lehet csak azon múlik, hogy megmaradjon a baba!
2010. nov. 25. 09:13
 18/35 anonim ***** válasza:
Megpróbálok neked képet mellékelni csak előhalászom a fényképezőt!!
2010. nov. 25. 09:14
 19/35 A kérdező kommentje:
9:14 es de jó lenne nagyon köszi!!!!!!!!!!!!
2010. nov. 25. 09:16
 20/35 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Na mi a véleményed ?

Bocsi h nem tudtam éles képet feltenni...a lényeg h kicsit megtévesztő mert ez 1 vonal...csak a vastagságát nézd...és nekem is a bal szélén erősebb a csík mint neked csak nekem az a vonal kiszélesedik, neked meg csak az az éles vonal van meg és ennyi ....

2010. nov. 25. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!