Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek volt már ilyen a Clearbl...

Kinek volt már ilyen a Clearblue tesztje?

Figyelt kérdés

Azért bosszankodom mert nekem már nem először ilyen. Emellett egy másik teszt is halvány pozi lett tegnap, de ma megjött.

A függőleges vonal 3 db vonalból áll, de csak 1 vonal jelent meg.

Szerintetek mi lehet ez? Rossz a teszt? De már a sokadik?

A vonal csak hcg-re rajzolódik ki nem?

De akkor miért nem az összes 3 vonal?

[link]

2010. nov. 24. 21:25
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
ez akkor is pozi sztem...a pozitív jel megvan...mással nem kell foglalkozni....most szerintem még ma menj el orvoshoz hogy kiderítse mi ennek az oka!!
2010. nov. 25. 09:31
 22/35 A kérdező kommentje:

Annyira aranyos vagy hogy feltetted, nagyon köszi!!!!

Igen a tiéd valóban vastagabb és tényleg balról erős.

Azt hiszem elmegyek a dokihoz, legalább megtudom mivan.

Akkor is vizsgál a doki ha vérzek?

2010. nov. 25. 09:37
 23/35 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit !!

Igen vizsgál és ne érezd cikinek!!!!!

Drukkolok nagyon hogy baba legyen és minden rendben legyen Veletek!

Írd meg majd hogy mit mondott a doki!!

Ismered amúgy a dokit ? Rendes ? Ha SZTK-S ne hagyd hogy lerázzon! vizsgáljon meg rendesen! sajnos ha nem magán akkor képesek simliskedni!!

2010. nov. 25. 09:43
 24/35 A kérdező kommentje:

Köszi nagyon aranyos vagy!

Megyek be a kórházba, dokimat még nem értem el.

Írok ha visszajöttem. Én nem sok jóra számítok :(

2010. nov. 25. 10:10
 25/35 anonim ***** válasza:

Nah, jól van akkor !!! és csak POZITÍVAN!!!!

Drukkolok!

2010. nov. 25. 10:12
 26/35 anonim ***** válasza:

szerintem mielőtt dokihoz mész, csinálj még legalább két különböző tesztet, ha azok is pozitívak, akkor baba van.

nekem gyanús ez a clearblue...

2010. nov. 25. 10:13
 27/35 anonim ***** válasza:
Szia! Remélem jó híreket kapunk!! Nekem már volt 3 vetélésem, eddig esküdtem a clearbluera mert ez mindig hamar kinutatta. Viszont a multkor csináltam egyet és az is pozit mutatott. Csináltam egy másfajtát ugyanabból a vizeletből (10.-es érzékenységűt) az pedig totlál negatívat, és másnap meg is jött! Szóval nem tudom!!! Lehet van 1-2 selejtes teszt a clearblueban is. De remélem nálad minden rendben lesz!!!!
2010. nov. 25. 10:15
 28/35 anonim ***** válasza:
Hiába csinálna most másik tesztet, vérzik, és a ha vér kerül a vizeletbe akkor az adhat álpozitív eredményt sajna, szerintem jól teszi, hogy dokihoz megy. Szorítok, hogy minden rendben legyen.
2010. nov. 25. 10:23
 29/35 anonim ***** válasza:

Nekem is UGYANILYEN lett mult honapban a Clearblue tesztem. Az olcso gagyi negativ lett, a Clearblue meg sokkal erzekenyebb volt es ki is mutatta. Sajnos nekem megjott a 27.napon es orvos is alatamasztotta hogy korai veteles volt. Koran, az 5. ciklusnapi akciobol lettem terhes, mert masnap lett peteeresem (altalaban kozepidoben szokott lenni, de mult honapban jo egy hettel korabban).

Nekem is ugyanigy a vizszintes csik jo vastag volt, 4 sorbol allt, de a fuggoleges csak egy vekony sorbol allt, nem tudom miert. Sajnos 4-5 nappal kesobb ugye a pisitol megsargult a teszt, es emiatt el is tunt a vonalam. :( Mert amugy lefotoztam volna. :(

2010. nov. 25. 11:35
 30/35 anonim ***** válasza:

én vagyok aki belinkelte a kérdezőnek a tesztjét..

NAGYON FURA hogy eltűnt Neked a vonal...nekem nem tűnt el....nem lehet hogy még sem terhesség volt hanem a teszt volt szar?

Orvos miből gondolta h korai vetélés volt ? csak a teszt miatt vagy abból h megvizsgált ?Mert ha a pozi teszt miatt akkor lehet tényleg az volt szar nem ??

2010. nov. 25. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!