Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet, hogy már 3-4...

Mitől lehet, hogy már 3-4 napja úgy érzem mintha meg akarna jönni?

Figyelt kérdés
Most tartok a ciklusom 26-ik napján.Nem szokott hamarabb meg jönni.Ált. 28 napos.Mindig azt hiszem,hogy meg jött de nem.A mellem is fáj.A hőm 36,8 és 37,1 között mozog már lassan egy hete.És folyásom is néha átlátszó,de gyakoribb,hogy fehér.Nem szokott ilyenkor fehér folyásom lenni mensi előtt.Arra gondoltam,hogy holnap reggel csinálok tesztet.Vagy várjak még?nem szeretném el kapkodni.Köszönöm.
2008. jan. 14. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon ugy fest h babás vagy.Nekem is 28napra szokott megjönni,a tesztem + is lett.Nekem is van fehér folyásom,most is.Csináld a 28dik napon a tesztet.Drukkolok!
2008. jan. 14. 13:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Várd meg azt a bizonyos 28. napot, hiszen a mai tesztek általában már a menstruáció kimaradását követő napon kimutatják a terhességet. A fehér folyás meg mindenképpen jó jel, hiszen az állapotos nőknek általában olyan a hüvelyváladékuk, mint a testápoló: fehér és krémes jellegű. Szorítunk neked!
2008. jan. 14. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!Én valahogy mindig a másik oldalt képviselem,lehetsz babás is,de az is lehet,hogy felfáztál.A hőmérséklet a mensiig fent marad,majd hirtelen leesik.De ezt már csak akkor veszed észre,ha megjön.Nekem 5 napot késett,mégis nega lett a tesztem,megjött és nem vagyok babás.Nem hiába szokták egyébként azt mondani az orvosok,hogy várjunk egy hetet a teszttel,mert bármi miatt késhet,váladékozhat,görcsölhet.Persze a tüneteid attól függetlenül mensire jellemzőek,de nekem is voltak ilyenek.....:(

Ne értsetek félre,de amikor én is ugyanezeket a tüneteket leírtam még kezdő próbálkozóként(24 hónappal ezelőtt egy másik oldalra),mindenki azt írta,hogy tuti hogy baba lesz,és nem lett semmi.Azt senki nem írta,hogy esetleg más is lehet,ezért amikor megjött,nagyon rosszul esett.Sztem ezért is jobb tudni a másik oldalt is.Így nem ér felkészületlenül,ha véletlenül mégsem az.De nagyon szorítok,sok sikert!Egy öreg róka

2008. jan. 14. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló tüneteim voltak és baba lett!

Csinálj egy tesztet, hátha kiderül.

Sok sikert!

2008. jan. 15. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!