Nem tudom eldönteni, hogy szellemcsík vagy pozi teszt?
Figyelt kérdés
A párommal szinte mindennap együtt vagyunk, már régóta szeretnénk babát, ma kellett volna megjönnie, de nem jött meg, ezért teszteltem, csak nem tudom eldönteni, hogy én képzelem oda-e a csíkot. Délelőtt csináltam a tesztet, de délután fotóztam le mobillal, s még most is látom a csíkot. Szerintetek baba vagy szellemcsík?
A képek itt találhatók:
Köszi előre is mindenkinek
2010. nov. 23. 16:24
12/32 anonim válasza:
De örülnék egyszer már, ha nekem is ilyen lenne. Eddig mindig nega volt az enyém.
Neked viszont gratulálok. Remélem erősödni fog!!
13/32 Vilcsianyuja válasza:
ez bizony két csík. gratulálok!
15/32 anonim válasza:
Kezdd el mondogatni, hogy kismama-kismama-kismama, mert szoknod kell :D
16/32 anonim válasza:
Gratulálok kismama ez két csíkos
17/32 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem hogy így lesz. Ha pénteken is pozinak tűnik, akkor jövő héten irány a doki.
2010. nov. 23. 17:42
18/32 anonim válasza:
Szia kismama! Kezdheted noveszteni a pocakodat! Gratulalok!
19/32 anonim válasza:
Első vagyok.
A negatívba forgatott képen nagyon szépen látni! Gratulálok!
Nem hiszem, hogy péntekig várnod kellene, már csütörtökön is erősebb lesz!:)
20/32 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Holnap veszek is egy másfajta tesztet, s csütörtökön megcsinálom, remélem addig kibírom. Még annyit, hogy Romed teszt volt, s sok rosszat olvastam róla, ezért másfajtát fogok venni, remélem nem mutatott hamisat.
2010. nov. 23. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!