Nem tudom eldönteni, hogy szellemcsík vagy pozi teszt?
Figyelt kérdés
A párommal szinte mindennap együtt vagyunk, már régóta szeretnénk babát, ma kellett volna megjönnie, de nem jött meg, ezért teszteltem, csak nem tudom eldönteni, hogy én képzelem oda-e a csíkot. Délelőtt csináltam a tesztet, de délután fotóztam le mobillal, s még most is látom a csíkot. Szerintetek baba vagy szellemcsík?
A képek itt találhatók:
Köszi előre is mindenkinek
2010. nov. 23. 16:24
1/32 anonim válasza:
Rózsaszínes a csík vagy szürke?
Tuti biztos a két csík, de én mind a kettőt szürkének látom, elég elmosódottak a képek. Hátha valaki negatívba forgatja neked, akkor jobban látni.
Drukkolok! :)
2/32 A kérdező kommentje:
Még elfelejtettem, hogy tüneteim is vannak: hányinger reggelente, mellfeszülés, vmikor fájnak is, hasszurka, mintha állandóan éhes lennék, meg hiztam is, nem keveset. Remélem ezzel együtt már a pocaklakó jelentkezik:)
2010. nov. 23. 16:29
3/32 A kérdező kommentje:
Rózsaszínes mind a kettő csík, megpróbálom átrakni negába
2010. nov. 23. 16:34
4/32 anonim válasza:
Ha rózsaszínes akkor ez pozitív!!!
5/32 anonim válasza:
Ha rozsaszínes mindkét csík, nekem inkább pozitívnak tűnik. Ma van a nem várt, mondhatni még korai is, úgyhogy azért halvány. Remélem, erősödni fog a két csík!!!
6/32 A kérdező kommentje:
Igen az, s még mindig látni a 2 csíkot, de jövő hét elején tesztelek, vagy még pénteken, s akkor majd reggeli vizeletből, hátha erősebb lesz, legalábbis reménykedünk benne. S köszönöm a választ.
2010. nov. 23. 16:39
10/32 A kérdező kommentje:
2010. nov. 23. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!