Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintem ebbe beleőrülnék....

Szerintem ebbe beleőrülnék. Hogy bírjátok?

Figyelt kérdés

Én nem bírnám így figyelgetni magam. Hőmérőzés, hüvely szárazság, ovu teszt. Nem is tudnám megjegyezni mi mi után következik. Ha leesik a hő akkor legyek együtt a párommal, vagy a felment? Hüvelyszárazság? Nekem még talán ilyen nem is volt, pedig ha eszembe van figyelgetem magam.

Azt tudom, hogy félidőnél a legesélyesebb. Együtt voltunk szombaton és hétfőn, a 12 és 14. napon, meg még annyiszor ahányszor tudunk együtt leszünk.

Minden tiszteletem a tiétek. De komolyan, én ezt nem bírnám csinálni.

2010. nov. 23. 13:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Vilcsianyujának igaza van, van az a pont, amikor bármire hajlandó lennél, csak jöjjön végre a baba. Tudom, mert több mint két évig méricskéltem hőt, ovu teszteltem, és még ki tudja mi mindent figyeltem, meg próbáltam ki. Nálunk ez sajnos nem segített, és végül lombik lett a vége.

Most 9 hónapos a kislányom, és lassan szeretnénk kistestvért, ezért újra elkezdtem hőt mérni, amiből ki is derült, hogy bár 28-30 napra jön meg, de peteérésem csak egy héttel a mensi előtt van, így valószínűleg még várat magára a kistestvér. De mostmár nem figyelgetek annyi mindent, mint az elsőnél. Ha a Jóisten úgy akarja jönni fog a tesó, ha nem újabb lombik vár ránk, de legalább már nem lesz új a dolog.

Kívánom hogy a kérdésedre a választ sose tapasztald meg a saját bőrödön! Jó esetben bőven elég, amit most alkalmaztok. Sok sikert! ;)

2010. nov. 23. 14:41
 12/17 anonim ***** válasza:

Az első válaszolóból a próféta szól!

Tökéletesen megfogalmazta!

2010. nov. 23. 14:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Korábban én is hóbortnak tartottam a hőmérőzést, de pcos-ként óriási megnyugvással töltött el, mikor először felfedeztem, hogy pé-m volt, emelkedik a hőm, tudom milyen hosszú a luteális fázisom. Hogy használ az inzulinszabályozó gyógyszer amit szedek. Számomra egyfajta biztonyosságot jelent, hamarabb diliznék be a rendszertelen mensimtől, mint a hőmérőzéstől. Arról nem is beszélve, hogy a dokim is meg szokta nézni a görbéket.
2010. nov. 23. 16:09
 14/17 anonim ***** válasza:
én azért kezdtem hőmérőzni - rögtön a második próbálkozós hónapunkban - mert izgalmasnak találtam, ahogy a szervezetünk lereagálja a bennünk zajló hormonváltozásokat. Plusz megnyugtatásnak sem rossz, hogy rendben működnek a hormonok.
2010. nov. 23. 16:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is korábbi előttem szólóval értek egyet! Ha már minden kötél szakad, akár óránként is megmérnéd a hőd, ha azt mondják, ez segít. Eddig én is hülyeségnek tartottam, de 3 év próbálkozás után már szinte bármit megtennék. A ma 14:05-ös írónak: Nem tudom mióta próbálkoztok, de nekem is ilyeneket mondtak, hogy várjunk, meg figyeljem magam, meg ilyenek, aztán kiderült, hogy tökmindegy, fejen álva is szexelhetnénk, mivel kevés párom spermaszáma nekem meg PCOs-m van lehet még az inszemináció se fog segíteni. Tavaly ilyenkor még nagyon tiltakoztam ellene, most már lombikba is akár holnap belevágnék, csak legyen már baba! Sok ikert, szorítok nektek!
2010. nov. 23. 16:35
 16/17 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

lányok próbáljátok ki hátha...(ne nevessetek ki)

2010. nov. 23. 19:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha már 10 éven is túl leszel,10 hosszú küzdelmes éven,na majd akkor írjál ilyen véleményt,hogy Te nem tudnád ezt csinálni!Nem abba őrülnél bele,hogy hőmérőzöl,meg még sok minden mást is csinálsz,hanem abba,hogy még mindig nincs babád,a hasonló korúak közül meg már lasan mindenki nagymama lesz körülötted...Ne írj ilyet soha,hogy Te nem bírnád csinálni,mert hidd el nekem hogy bírnád,ha valóban szeretnél kisbabát,akkor bírnád,és minden hajszálba kapaszkodnál.Én még mindig hiszek a csodában,és engem a hőmérőzés,ovutesztelés megnyugtat,ennyi év után már az életem részévé vált,megszoktam hogy ezzel kelek és fekszem,és nem adom fel soha.40/N.
2010. nov. 23. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!