Szerintem ebbe beleőrülnék. Hogy bírjátok?
Én nem bírnám így figyelgetni magam. Hőmérőzés, hüvely szárazság, ovu teszt. Nem is tudnám megjegyezni mi mi után következik. Ha leesik a hő akkor legyek együtt a párommal, vagy a felment? Hüvelyszárazság? Nekem még talán ilyen nem is volt, pedig ha eszembe van figyelgetem magam.
Azt tudom, hogy félidőnél a legesélyesebb. Együtt voltunk szombaton és hétfőn, a 12 és 14. napon, meg még annyiszor ahányszor tudunk együtt leszünk.
Minden tiszteletem a tiétek. De komolyan, én ezt nem bírnám csinálni.
Vilcsianyujának igaza van, van az a pont, amikor bármire hajlandó lennél, csak jöjjön végre a baba. Tudom, mert több mint két évig méricskéltem hőt, ovu teszteltem, és még ki tudja mi mindent figyeltem, meg próbáltam ki. Nálunk ez sajnos nem segített, és végül lombik lett a vége.
Most 9 hónapos a kislányom, és lassan szeretnénk kistestvért, ezért újra elkezdtem hőt mérni, amiből ki is derült, hogy bár 28-30 napra jön meg, de peteérésem csak egy héttel a mensi előtt van, így valószínűleg még várat magára a kistestvér. De mostmár nem figyelgetek annyi mindent, mint az elsőnél. Ha a Jóisten úgy akarja jönni fog a tesó, ha nem újabb lombik vár ránk, de legalább már nem lesz új a dolog.
Kívánom hogy a kérdésedre a választ sose tapasztald meg a saját bőrödön! Jó esetben bőven elég, amit most alkalmaztok. Sok sikert! ;)
Az első válaszolóból a próféta szól!
Tökéletesen megfogalmazta!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
lányok próbáljátok ki hátha...(ne nevessetek ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!