Szerintem ebbe beleőrülnék. Hogy bírjátok?
Én nem bírnám így figyelgetni magam. Hőmérőzés, hüvely szárazság, ovu teszt. Nem is tudnám megjegyezni mi mi után következik. Ha leesik a hő akkor legyek együtt a párommal, vagy a felment? Hüvelyszárazság? Nekem még talán ilyen nem is volt, pedig ha eszembe van figyelgetem magam.
Azt tudom, hogy félidőnél a legesélyesebb. Együtt voltunk szombaton és hétfőn, a 12 és 14. napon, meg még annyiszor ahányszor tudunk együtt leszünk.
Minden tiszteletem a tiétek. De komolyan, én ezt nem bírnám csinálni.

Most mi a kérdés??
Nekünk ez a 12-ik sikertelen hónapunk. Lombikot javasoltak. Dokim mégis azt mondta, hogy vezessek 3 hónapig hőgörbét. Mivel nem adjuk fel és bízunk a csodában, most venni fogok ovu tesztet, hogy biztosan jókor legyünk együtt. Kevés a spermium, így ritkán kell összebújni, pé előtt legalább 4 nap szünet. Muszáj mindezt végigcsinálni, akár akarom, akár nem. Inkább, mint a lombik.

Szia!
Mi csak most kezdtük, és egyelőre csak a fájdalomra, és a pici vérzésre van kihegyezve a figyelmem. Nem mindig érzem (lehet, hogy akkor nincs is, ha nem érzem?), de pont ma igen... Akkor mostantól egy napig él a pete elvileg? Elég szűk intervallumban lehet teherbe esni, még úgy is, ha hozzászámoljuk, hogy a sperma 2-3 napig él bennünk, tehát a tegnapi is jó lenne. hümm.

Én ha jól emlékszem két hónapot hőmérőztem ,de én teljesen bediliztem tőle. Mivel reggel mindig ugyanabban az időben kell mérni és közben szépen mindig bejegyezgettem a hőcskémet :) . Nos már lefekvéskor tiszta ideg voltam ,hogy vajon reggel lejjebb ment vagy feljebb ugrott a hőm?! :D Most nem másokat magamat röhögöm ki ,hogy miket műveltem. Szóval nem én nem csinálnám ,bár én megérzem a peteérést ,de arra jó volt az a két hónap hogy lássam rendben működik a ciklusom hő szempontjából is :)
4 éve várok már a babánkra.De most már világos ,hogy miért is nem jött eddig a kis drága és most mindent megteszek azért ,hogy spontán ne lombik segítségével jöjjön.

én sem csinálnám. pedig már több mint egy éve várok babára. szeretkezünk amikor jólesik, nem amikor kell!!! és nem muszájból. hiszem azt hogy ezek a dolgok teljesen kiölik az emeberből a szenvedélyt és semmi másra nem tud az ember koncentrálni. nagyon sok kapcsolat ekkor romlik meg, barátaim körében is tapasztalom. na apa gyere most kell összebújni, mert azt mutatja a teszt...
persze nem ítélem el aki csinálja, az is egy út, csak sztem sokkal kimerítőbb. van akinek könnyen jön a baba, van akinek kicsit nehezebb. nem vagyunk egyformák.
tudom ,hogy teherbe fogok esni hamarosan és megmarad a jó szexuális életem is a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!